28 / 03 / 2024

Koçtaş açık fikir iç mekan tasarım yarışması sonuçları

Koçtaş açık fikir iç mekan tasarım yarışması sonuçları

Mardin'den Aydın'a, Antalya'dan Bursa'ya Türkiye'nin dört bir yanında yer alan 29 farklı üniversiteden, 119 orijinal proje ve toplam 157 öğrenci katıldığı yarışmada birincilik İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin oldu...

Koçtaş açık fikir iç mekan tasarım yarışmasında ödüller verildi!

Ev geliştirme perakendeciliği sektörünün lider kuruluşu Koçtaş’ ın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması’ nda ödüller sahipleri ni bul du...

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

1 Mayıs'ta açıklanacak maaş sürprizinin detayı belli oldu! En düşük ücret kaç lira olacak?

Milyonlarca emekli ve asgari ücretli 1 Mayıs'ta hükümetin açıklayacağı sürprizin detaylarını merak ediyor. Asgari ücret ve memurların maaşlarındaki düzenleme nasıl yapılacak. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, asgari ücret detayını açıkladı.

TOKİ Tekirdağ Çorlu projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorlu projesinde yer alan 73 adet konut 21 Mart'ta satışa çıkıyor. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yüzde 51 hissesi IC İÇTAŞ’a devrediliyor!

Yavuz Sultan Selim’in işletmesinden çekilen İtalyanlardan sonra bu defa bir kötü haber de Fransızlardan geldi. Buna göre Fransız devi Egis, hissesini ortağı IC İÇTAŞ’a devretmeye karar verdi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

Koçtaş 150.mağazasını Amasya'da açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, Amasya’da hizmete açtığı Koçtaş Fix mağazası ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısını 150’ye yükseltti.

2020'de 80 ülkeden 20 bini aşkın Yahudi İsrail’e taşındı!

2020’de salgına rağmen 80 ülkeden 20 bini aşkın Yahudi İsrail’e taşındı. İsrail yeni gelenlere vatandaşlık verip, Doğu Kudüs ve Batı Şeria’da Filistin topraklarında yapılan evlere yerleştiriyor.

Koçtaş 2021'de 100 yeni mağaza açacak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 2021 yılında 100 yeni mağaza açacak...

1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak?

1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak sorusu en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak? AVM'ler 1 Ocak'ta açık mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Koçtaş açık fikir iç mekan tasarım yarışması sonuçları Haberi

Koçtaş açık fikir iç mekan tasarım yarışması sonuçları

Koçtaş'ın bu yıl dördüncü »C kez düzenlediği Koçtaş Fikir İç Mekan Tasarım Yanşması'nda ödüller sahiplerini buldu. Koçtaş açıklamasına göre, üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık ve endüstriyel tasarım bölümlerinde okuyan öğrencilerin yaratıcılıklarını ortaya koymalarına fırsat tanımak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada bu yıl öğrencilerden içinde kitaplık da bulunan "çalışma alanı" tasarlamaları istendi. 

Yarışmaya Mardin'den Aydın'a, Antalya'dan Bursa'ya Türkiye'nin dört bir yanında yer alan 29 farklı üniversiteden, 119 orijinal proje ve toplam 157 öğrenci katıldı. 

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri arasmda; asıl mesleği mimarlık olan ünlü müzisyen Yüksek Mimar Erol Evgin'in yanı sıra Prof. Dr. Hasan Şener (İstanbul Teknik Üniversitesi), Y. Doç. Dr. 

Saadet Aytis (Mimar Sinan Güzel Sanadar Üniversitesi), Endüstri Ürünleri Tasarımcısı Hakan Gürsu (ODTÜ), Prof. Dr....