23 / 04 / 2024

koçtaş vialand avm

koçtaş vialand avm

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri kuruluşu Koçtaş, hızlı mağazalaşma stratejisi çerçevesinde Türkiye’deki 39’uncu, İstanbul’daki 7’inci mağazasını Eyüp’te bulunan Vialand Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Vialand AVM yılbaşında açık mı?

Vialand AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vialand AVM yılbaşında açık mı? Vialand AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Vialand AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Çalışma masaları ve kitaplıklar indirimle Koçtaş'ta!

Koçtaş’ın Şubat ayına özel sunduğu yarıyıl tatili fırsatları ile yaşam alanlarınızı ertelemeden küçük dokunuşlarla hemen güzelleştirebilir ya da dilerseniz tamamen yenileyebilirsiniz.

Koçtaş, en büyük perakende şirketler listesinde ilk 20'ye girdi!

Perakende dünyasını buluşturan dergi ‘Perapost’, araştırma şirketi CRIF’le önemli bir işbirliğine imza attı. CRIF’in araştırmasıyla Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük 100 perakende şirketi belirlendi. İlk 20’deki tek yapı marketi ise Koçtaş oldu.

Koçtaş 6. Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başvuruları sürüyor!

Her yıl içeriği ve kapsamı daha da geliştirilen Koçtaş “6. Açık Fikir İç Mekân Tasarım Yarışması”na başvurular devam ediyor. Başvurular 30 Aralık 2015’te sona eriyor.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nda başvurular başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı. Koçtaş konuyla ile ilgili açıklama yaptı.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başvuruları başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı.Yarışmanın bu yılki konusu bir konut içinde yer alan teras, balkon veya bahçe için yaşam alanı tasarımı olarak belirlendi.

Koçtaş'ta yüzde 60'a varan indirim fırsatı!

Koçtaş, 28 Ekim'e kadar sürecek "İndirimin Kralı" kampanyasıyla yüzde 60'a varan indirim imkanı sunuyor.

Koçtaş Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Koçtaş hafta içi hergün saat 08:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Koçtaş Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Koçtaş bayramda kaçta açılacak? Koçtaş Kurban Bayramı'nda kaçta açılıyor?

Koçtaş, çevreye iyi gelecek projelere imza atıyor!

Koçtaş'ın Anel Doğa iş birliğiyle Türkiye genelindeki mağazalarında oluşturduğu atık toplama noktaları sayesinde ilk 6 ayda 17,10 ton elektronik atık geri dönüştürülürken 39,57 ton tehlikeli atığın da imhası gerçekleştirildi.

Porland Vialand AVM'de mağaza açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük porselen üreticilerinden biri olan olan Porland, perakendecilikte yatırımlarını sürdürüyor. İlk mağazasını 2000'de açan firma, 23'üncü mağazasını Vialand AVM'de hizmete soktu.

Koçtaş bayramda açık mı?

Koçtaş hafta içi hergün saat 08:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Koçtaş bayramda açık mı? Koçtaş bayramda kaçta açılacak? Koçtaş bayramda kaça kadar açık?

Koçtaş 2015’te yüzde 10 büyüyecek!

Geçtiğimiz yılı yüzde 10 büyüme ile kapatan ev geliştirme sektörü oyuncusu Koçtaş, 50 milyon TL yatırım yapacak ve yılı 46 mağaza ile kapatacak. Şirketin hedefi yüzde 10 büyümeyi aşmak.

koçtaş vialand avm Haberi

koçtaş vialand avm




Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri kuruluşu Koçtaş, hızlı mağazalaşma stratejisi çerçevesinde Türkiye’deki 39’uncu, İstanbul’daki 7’inci mağazasını Eyüp’te bulunan Vialand Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı. Vialand AVM’deki yeni mağazasının açılmasıyla birlikte Koçtaş, Türkiye genelinde 20 ilde toplam 205 bin m2 satış alanına ulaşmış oldu. 6200 m2’lik satış alanına sahip Koçtaş Vialand,  85 kişilik kadrosuyla müşterilere hizmet verecek.



 Ev geliştirme perakendeciliğinin öncü ve lider kuruluşu Koçtaş, hızlı mağazalaşma stratejisi çerçevesinde yatırımlarına devam ediyor. Koçtaş, Türkiye’deki 39’üncü, İstanbul’daki 7’inci mağazasını Eyüp’te Vialand Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı.


Koçtaş Vialand mağazada 85 kişi görev yapacak


İstanbul’da Beylikdüzü, Kartal, Göztepe, Şişli, Yenibosna, Akbatı Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağazalarıyla hizmet veren Koçtaş, son mağazasını Eyüp’te Vialand Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı. Koçtaş yeni mağazayla birlikte, Türkiye genelinde 20 ilde, 39 mağaza ve...