25 / 04 / 2024

Koleksiyon İstanbul şubeleri

Koleksiyon İstanbul şubeleri

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da iki yeni şubesini daha açtı. 

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Cafer Bozkurt Mimari Proje Sergisi 21 Şubat'a kadar sürecek!

Koleksiyon ve İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İstanbulSMD)’nin  ortak çalışması “Koleksiyon / İstanbulSMD Mimarları Ağırlıyor” sergilerinden Cafer Bozkurt Mimarlık proje sergisinin açılışı yapıldı.

Koleksiyon İstanbul şubeleri Haberi

Koleksiyon İstanbul şubeleri

Tasarımlarını yurtdışında ve yurtiçinde toplam 43 satış noktasıyla dünyaya ulaştıran Koleksiyon, Mimar Faruk Malhan tarafından kurulduğu 1972 yılından beri yeni düşünce, yeni standart ve yeni tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede mobilya tasarımı anlayışıyla üretimlerini hayata geçiriyor. 

Her geçen gün yurt dışındaki satış noktalarını artırarak en son Frankfurt’ta açtığı mağazasıyla ABD’den Çin’e, Hindistan’dan Avustralya’ya, Singapur’dan Rusya’ya dünya genelinde 43 satış noktasına ulaşan Koleksiyon, Tekirdağ’dan sonra İstanbul’daki tek outlet mağazasını Koleksiyon Tarabya Kampüsü’nde açmaya hazırlanıyor. 

Ev, ofis ve aksesuarlarda özel indirimlerle satışa sunulacak tasarımlara ev sahipliği yapacak outlet mağazada, yüzde 70’e varan indirimler uygulanacak.

Yurt içindeki mağazalarına da yenilerini ekleyen Koleksiyon kısa süre içerisinde Balance Güneşli ve Skyland İstanbul’da hizmet vereceği mağazalarla büyüme ivmesini devam...