26 / 04 / 2024

komagene Ningşia Hui şube

komagene Ningşia Hui şube

Çiğköfte markası Komagene Çin'deki ilk döner şubesini Ningşia Hui bölgesinde açtı

Son dakika: Gayrimenkul devininin kurucusu polis gözetimine alındı! Milyarder işadamı lokasyonunu terk edemeyecek

Gayrimenkul devinin kurucusu Vergrande'nin kurucusu milyarder Hui Ka Yan son dakika gelen habere göre polis gözetimine alındı. Milyarder işadamı bulunduğu lokasyonunu terk edemeyecek. İşte detaylar...

BİM’de Deskjet IA Ultra yazıcı 9 taksit fırsatıyla satışta! İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi.

BİM'de Deskjet IA Ultra yazıcı uygun fiyatıyla satışta. Peki, Deskjet IA Ultra 4828 Yazıcı BİM’de ne kadar, kaç TL? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi 

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   1 milyon  TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Evergrande'nin patronuna 'borçları kişisel servetinden öde' önerisi!

Çinli yetkililer, Evergrande’nin patronu milyarder Hui Ka Yan’a, kişisel servetini şirketin artan borç krizini hafifletmek amacıyla kullanmasını söyledi.

Eta Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eta Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Özcan, Tuna Hüseyin Özgelen, Ali Murat Apaydın, Mıchaıl Pediaditakis, G.L.Augus T Büning ve Bernd Maser ortaklığında kuruldu.

Hongde Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hongde Global Gayrimenkul Limited Şirketi Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ning Mu tarafından kuruldu.

İAÜ 'Depreme Hazır Mısınız' paneli yarın!

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Afet Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) ve İAÜ Kariyer Merkezi’nin düzenlediği “Depreme Hazır Mısınız?” panelinde Türkiye’nin deprem gerçeği masaya yatırılıyor..

Çin'in en zengini inşaatçı Hui Ka Yan oldu!

Forbes Real-Time Milyarderler Listesi'ne göre, Çinli gayrimenkul şirketi sahibi Hui Ka Yan, 36.7 milyar dolarlık servetiyle Çin'in en zengini oldu.

Arşia Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşia Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeliyle Yousef Mousapour tarafından kuruldu.

Projeksiyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Projeksiyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Tayfun Gezmiş, Gökalp Dişiaçık Ve Tayfun Kartal ortaklığında kuruldu.

Komagene bu yıl yurtdışında 35 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Bu yıl 1.050 şubeye ulaşmayı hedefleyen Komagene, yeni iş modeli geliştirdi. Komagene; bu yıl sonuna kadar 10 bin TL+KDV franchise bedeli almayacak. Üstelik açılışta da bayiye 100 kilo çiğ köfte hediye edecek.

Sakarya Büyükşehir heyelan riskine karşı duvar ördü!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek Kanlıçay Mahallesi’nde olası heyelan riskine karşı inşa edilen istinat duvarında çalışmalar tamamlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, konuyla ilgili iaçıklama yaptı...

İAÜ Kariyer Fuarı'nda öğrencilere iş fırsatları sunuldu!

İstanbul Aydın Üniversitesi Kariyer Merkezi'nin her yıl düzenlediği "İAÜ Kariyer Fuarı" nın 9.'su Florya Yerleşkesi'nde yapıldı.

komagene Ningşia Hui şube Haberi

komagene Ningşia Hui şube

Ningşia Hui bölgesinde d'gene (dönergene) adıyla açılan restoran ülke genelinde yayılmayı hedefliyor. Komagene  yıl sonuna yıl sonuna kadar ülke çapında 50 şube açmayı...