24 / 04 / 2024

komşu güvenlik kamerası

komşu güvenlik kamerası

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ilginç bir dava açıldı. Komşusunun bahçesini gösterecek şekilde güvenlik kamerası taktıran komşu, 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanabilecek. 

Apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Apartmanda gürültü, oldukça rahatsız edici bir durumdur. Bu durumun önlenmesi için rahatsız olan kişinin belirli bir yere şikayet etmesi gerekiyor. Peki apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir ve ne yapılmalıdır? İşte rahatsız olan apartman sakinlerinin hakkını alacak yöntemler...

PTT'den 15 bin TL almak için acele edin! Açıklamayı Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptı

Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı aracılığı ile yapılan duyuruda, vatandaşları havalara uçuracak destek haberi geldi. Şartları sağlayan herkese destek ödemesi yapılacağı açıklandı. 

Bosch’tan güvenliğinizi arttıracak ürün: Portatif güvenlik kamerası

Bosch, çok amaçlı yeni portatif güvenlik kamerasını tanıttı. Birçok özelliği bünyesinde barındıran akıllı kamerasıyla güvenliğinizi sağlarken, hayatınızı da kolaylaştıracaksınız.

Google’dan güvenlik bildirimi! Chrome’u acilen güncelleyin!

Chrome 104 güncellemesini dağıtıma çıkaran Google, yeni güncellemede 11 güvenlik açığını kapattığını açıkladı ve internette daha güvenli dolaşım için Chrome'un güncellenmesini tavsiye etti.

Gürültücü komşu nereye şikayet edilir?

Apartman ve sitelerde en çok yaşanan sorunlardan biri gürültü şikayeti olarak karşımıza çıkıyor. Peki, gürültücü komşu için ne yapılır? Gürültücü komşu nereye şikayet edilir? İşte konu hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik..

Kanal İstanbul’a komşu Hoşdere'deki imar değişikliğine mahkemeden 2. ret!

Kanal İstanbul projesine komşu bölge olan Başakşehir Hoşdere'de, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın konut ısrarı mahkemece ikinci defa haksız görüldü. 

Sahil Güvenlik Uzman erbaş alımı yapılacak! Sahil Güvenlik Uzman erbaş alımına nasıl başvurulur? İşte detaylar

Resmi Gazete'de duyurulan ilanda Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı yapacağı bildirildi. 18 Nisan’da başlayacak başvurular için son başvuru tarihinin 25 Nisan olduğu belirtildi. Açılama sonrasında  Sahil Güvenlik Uzman erbaş alımı başvuru kılavuzu yayınlandı ve başvuru şartları belirtildi.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Gürültü yapan komşular dikkat! Eviniz elinizden gidebilir!

Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu, bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme aldı. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o köşe yazısı...

Gürültücü komşu ceza alır mı?

Takvim gazetesi yazarları arasında yer alan Feride Hilal İmal bugünkü gürültü yapan komşuyu kaleme aldı. Peki gürültücü komşu ceza alır mı?

Komşu gürültüsüne karşı ne yapılabilir? 

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında komşu gürültüsünü  kaleme aldı. Peki komşu gürültüsüne karşı ne yapılabilir? 

Komşularınız gürültü yapıyorsa dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme altı. İşte Oya Armutçu'nun o yazısı...

Gürültü yapan komşu savcılığa şikayet dilekçesi!

Apartmanlarda gürültü sorunu çoğu zaman bina sakinleri arasında krize neden oluyor. Peki, komşunun gürültüsünden rahatsız olan apartman sakinleri nasıl yol izlemeli? İşte gürültü yapan komşu savcılığa şikayet dilekçesi...

komşu güvenlik kamerası Haberi

komşu güvenlik kamerası

Komşusunun bahçesini gösterir şekilde güvenlik kamerası taktıran komşu 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanabilecek. Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ilginç bir dava açıldı. İstanbul Eyüp'te yaşayan Perihan G., geçtiğimiz günlerde savcılığa suç durusu yaptı. 

'ÖZEL HAYATIMI İHLAL EDİYOR'

Genç kadın, yan komşusu Cem E.'nin evine güvenlik kamerası taktırdığını fakat güvenlik kamerasının yönünün kendi bahçesini, kapısını merpenlerini ve otoparkını görebilecek şekilde özel ayarlanmış olduğuna dikkat çekerek, özel hayatının ihlal edildiğini belirtti. Perihan G.'nin şikayeti üzerine olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında komşu Cem E.'nin ifadesi de alındı. Komşu kendi kapısını görecek şekilde kamera taktırmak istediğini ve amacının suç işlemek olmadığını belirtti. 

2 YIL İSTENİYOR

Savcılık gerekli özeni göstermeyerek komşusunun özel hayatını ihlal eden komşuyla ilgili iddianame düzenledi. İki yıla kadar...