25 / 04 / 2024

Gürültü yapan komşular dikkat! Eviniz elinizden gidebilir!

Gürültü yapan komşular dikkat! Eviniz elinizden gidebilir!

Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu, bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme aldı. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o köşe yazısı...



Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu, bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme aldı. Yazısında polise şikayet edildiğinde, ALO 181 arandığında, CİMER'e başvurulduğunda sonuç alınamadığında, mahkeme açıldığını ve daha sonra yıllarca mahkemede uğraşıldığını yazan Oya Armutçu, yazısında gürültücü komşudan nasıl kurtulacağını yazdı.

Kat mülkiyeti hukuku uzmanı İstanbul Barosu avukatlarından Mustafa Şeref Kısacık tarafından verilen bilgilere göre, kat Mülkiyeti Kanunu’na göre binadaki diğer malikler olarak dava açıp o kişinin hissesini satın almanız mümkün. Böylece gürültücü komşudan da kurtulabilirsiniz.

Gürültü yapan komşular dikkat! Eviniz elinizden gidebilir!

Köşesinde okuru M.K.’nın tadilat gürültüsü şikâyetini özetleyen sorusuna yer veren Oya Armutçu'nun yazısında okurunun tadilat ve apartman gürültüsüne karşı hangi hukuki yolları izleyebilecekleri ve nerelere başvurabileceklerine ilişkin soruların yanıtlarını kat mülkiyeti hukuku uzmanı, İstanbul Barosu avukatlarından Mustafa Şeref Kısacık verdi.

İşte Şeref Kısacık'ın konuyla ilgili açıklamaları...


Geri Dön