29 / 03 / 2024

Konak tapu teslimi

Konak tapu teslimi

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde ikamet eden halk tapularına kavuşuyor. 'Çıtak arazisi' olarak adlandırılan bölgede yaşayan gecekondu sakinleri tapularını almanın mutluluğunu yaşıyor.

Konak'ta 40 yıl sonra gelen tapu sevinci!

İzmir'in Konak İlçesi Gültepe Semti’nde ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgede yaşayan gecekondu sahipleri 40 yıl bekledikleri tapularına kavuştu.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Günkon Dalyan Villaları satışta! Son 2 adet villa!

İzmir'de Günkon İnşaat tarafından hayata geçen villa projesi satışa çıktı. İnşaat aşamasında sone gelinen projede hemen tapu teslimi yapılıyor.

Villapark Gelibolu'da 19 bin 400 TL'den başlayan taksit ve yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

Villapark imzasıyla Çanakkale'de yükselen Villapark Gelibolu villaları satışa çıktı. Hemen tapu teslimi edilecek konutlar 19 bin 400 TL'den başlayan taksitle satışa sunuldu.

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Batman'da 890 kişiye tapu teslimi yapıldı!

Batman'da imar çalışmaları tamamlanan mahallelerde 890 kişiye tapu teslimi yapıldı. 

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

İzmir Konak'ta tapu işlemleri için yeni dönem başladı!

İzmir Konak Belediyesi, vatandaşların tapu işlemlerini kolaylaştırmak için taşınmazların rayiç değerler verilerini Konak Tapu Müdürlüğü’yle elektronik ortamda paylaşacak yeni uygulamayı hayata geçiriyor.

Gebze'de hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı! 

Kocaeli Gebze'de 1 milyon metrekarelik arsa için hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı. 

İzmir Konak'ta tapu sevinci!

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde ikamet eden halk tapularına kavuşuyor. 'Çıtak arazisi' olarak adlandırılan bölgede yaşayan gecekondu sakinleri tapularını almanın mutluluğunu yaşıyor.

Konak'ta 40 yıl sonra gelen tapu sevinci!

İzmir'in Konak İlçesi Gültepe Semti’nde ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgede yaşayan gecekondu sahipleri 40 yıl bekledikleri tapularına kavuştu.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

Teknik Yapı ile Halk GYO Konak projesinin inşaatına başlıyor!

Emlak Konut'un ihaleye çıkardığı İzmir Konak 1. Etap arsasını en yüksek teklifle kazanan Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı'na bugün yer teslimi yapıldı.

Konak'ta tapu işlemlerini sonlandıramayan vatandaşlara müjde!

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta 2981 sayılı Gecekondu ve İmar Affı’na müracaat etmiş ancak bugüne kadar tapu işlemlerini sonuçlandıramamış vatandaşları sevindiren bir karar uygulamaya konuldu.

Konak tapu teslimi Haberi

Konak tapu teslimi

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde ikamet eden halk tapularına kavuşmaya başladı. Çıtak arazisi olarak adlandırılan bölgede yaşayan gecekondu sakinleri tapularını almanın mutluluğunu yaşıyor. 

Ege Haber'de yer alan habere göre Konak Belediye Meclisi’nden çıkan karar doğrultusunda, mülkiyeti belediyede olan arazide yaşayanlar tapularını emlak beyan değeri üzerinden almaya devam ediyor.

Vatandaşlar, kendilerine bu fırsatı sunan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a ve ekibine teşekkür etti. Çıtak Arazisi’nde oturup tapu alanlar, birçok komşusunun da tapu için başvurduğunu dile getirdi. 

Tapusunu alanlara hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Pekdaş, sunulan bu fırsatı diğer gecekondu sahiplerinin de kaçırmamasını önerdi. Pekdaş, "İmar Barışı’na başvurup arsa almak isteyenlere piyasa rayiç değeri üzerinden faiz işletilerek satış yapılıyor. Biz ise emlak beyan değeri üzerinden faizsiz, dört yılda taksitle ödeme imkanıyla tapularını veriyoruz....