26 / 04 / 2024

Konak Tramvayı Projesi kaldırım

Konak Tramvayı Projesi kaldırım

Alsancak Şehit Fethi Bey Caddesi'nde kaldırımların inşası süren Konak Tramvayı hattına uygun hale getirilmesi için yapılan düzenlemeye itiraz eden esnaf, mahkeme tarafından haklı bulundu.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

Vakıf GYO İki Konak projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesi için imzalar atıldı. Peki İki Konak projesinin sözleşme bedeli ne kadar? Projeyi hangi firma inşa edecek? İşte merak edilenler... 

İki Konak Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

İzmir İki Konak Projesi için hazırlıklar başladı. 524 adet konuttan ve 2 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise yavaş yavaş belli oluyor. İşte, İzmir İki Konak Projesi  13 soruda tüm detaylarıyla…

Folkart Konak projesi başlıyor! Folkart'tan İzmir'e 292 konut ve 398 rezidans geliyor! 

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Folkart, İzmir Konak'ta 292 konut ve 398 rezidans hayata geçirecek. İşte Folkart Konak projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Folkart Konak projesi için düğmeye bastı! İzmir Konak'a 292 konut ve 398 rezidans geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart, yeni projesi için düğmeye bastı. 292 konut ve 398 rezidansın yer aldığı proje İzmir Konak'ta yükselecek. İşte detaylar...

Zorlu Konak projesi onaylandı!

Zorlu Holding tarafından İzmir Konak'ta inşa edilmek istenen ve tepkiler üzerine geri çekilen gökdelen projesi tekrar gündemde. Gökdelen için onay kararı askıya çıkarıldı.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Mistral GYO Konak projesi için imzalar atıldı!

Mistral GYO İzmir Konak Mersinli projesi için imzalar atıldı. Konak Mersinli arsası için Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzalandı...

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Mistral GYO Konak projesi geliyor! Yeni proje!

Mistral GYO İzmir Konak Mersinli projesi için düğmeye bastı. Konak Mersinli'de yer alan arsada 'anahtar teslim usulü bir inşaat projesi' yapılacak.

Vakıf GYO'nun İzmir Konak Karma Projesi değerleme raporu!

Vakıf GYO İzmir Konak Karma Projesine ilişkin, Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği Madde 22 (d) uyarınca hazırlatılan değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO İzmir Konak Karma Projesi için yapı ruhsatı aldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8601 Ada 1 Parsel'de bulunan arsa üzerinde yapılacak olan İzmir Konak Karma Projesi'nin Yapı Ruhsatı 16 Nisan 2020 tarihinde alındı.

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

Konak Tramvayı Projesi kaldırım Haberi

Konak Tramvayı Projesi kaldırım

Konak Tramvayı Projesi nedeniyle işyerinin önündeki kaldırımın daraltılıp, yükseltildiği için mağdur olduğunu öne süren Murat Ergenç, açtığı davayla uygulamayı iptal ettirmeyi başardı. Mahkeme, düzenlemenin Büyükşehir'in, şehircilik ve kentsel tasarım ilkelerine uygun olmadığına karar verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, "Konak, Gazi Bulvarı- Gaziosmanpaşa Bulvarı arası Yol ve Tretuvar Düzenleme Revize Projesi" yaptı. Alsancak Şehit Fethi Bey Caddesi Konak tramvayı hattında kaldığı için tramvay projesine uygun düzenlemeyle uygulama tamamlandı. Ancak caddede işyeri bulunan Murat Ergenç, işyeri önündeki kaldırım uygulamasının kendisini mağdur ettiği ve bunun eşitlik ilkesine aykırı olduğu gerekçesiyle iptali için İzmir Büyükşehir Belediyesi aleyhine avukatı Fatih Ülkü aracılığıyla dava açtı. Büyükşehir Belediyesi ise caddenin sağ tarafında tramvay istasyonu olduğu için kaldırımın mevcut genişliğinin korunduğu savundu. Tramvayın faaliyete geçmesiyle cadde tek yönlü...