19 / 04 / 2024

konser mekanı

konser mekanı

Sabah Gazetesi ünlü müzikseverlere İstanbul'un en iyi konser mekanını sordu...

İstanbul Havalimanı’na yeni mekan!

İstanbul Havalimanı'nda yepyeni bir yeme içme mekanı kuruluyormuş. Yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda kurulacak yeni yeme içme bölümünde hamburger tarzı fastfood da olacakmış, normal yemek restoranları da…

Ada Mekan Tasarım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Ada Mekan Tasarım Mimarlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bahadur tarafından kuruldu.

Ankara CSO Konser Salonu 2020'de tamamlanacak!

1993 yılında Ankara'nın simgelerinden bir olmak üzere projelendirilen Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu inşaatı 1997 yılında başlamıştı. Temel atımından 23 yıl sonra tamamlanacak projenin 30 Temmuz 2020'de tamamlanması bekleniyor.  

Ezgi Mola Alaçatı’da mekan açtı!

Büyük hayalini gerçekleştiren güzel oyuncu Ezgi Mola, Alaçatı’da mekan açtı. Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, uzun zamandır Çeşme’de mekan işletmeciliği yapıyor. 

CSO Konser Salonu'nun inşaatı 27 yıldır tamamlanmayı bekliyor!

1995 yılında temeli atılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu 27 yıldır tamamlanmayı bekliyor.

Salt Bae Burger'in mekan tasarımını mimar Melkan Gürsel yapacak!

Nusret Gökçe'nin yeni açacağı Salt Bae Burger’in mekan tasarımını, dünyaca ünlü ödüllü mimar Melkan Gürsel yapacak.

Selami Şahin Çeşme'de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açıyor!

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, Çeşme’de 1 milyon TL yatırımla Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Şahin'in yeni mekanıyla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek...

Sneijder, Yolanthe Cabau'nun İbiza'daki mekanını sattı!

Yolanthe Cabau ile boşanma aşamasına gelen Sneijder, güzel model için İbiza’da açtığı ‘Xaxa’ adlı mekanı sattı. İkili bu satışla ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Barış Arduç ve Engin Öztürk Bodrum'da yeni mekan açacak!

Oyunculuktan kazandıklarını yatırıma çeviren Barış Arduç ve Engin Öztürk, Bodrum Yalıkavak Marina'nın içinde 'Müşlemilat' isimli mekan açacak.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi bugün 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından kuruldu. 

Başak Dizer'in Şişli'deki mekanı taşınacak!

Kıvanç Tatlıtuğ’un stil danışmanı eşi Başak Dizer'in işletmeciliğini yaptığı Şişli’deki mekanı Room and Rumors’u daha geniş bir yere taşınacak.

Şeyma Subaşı healthyishcafe adını verdiği mekanını açtı!

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'healthyishcafe' ismini verdiği mekanın açılışını yaptı.

Hışva Han dünyanın en iyi dekorasyonuna sahip mekanı oldu!

Gaziantep'de yer alan Hışva Han dünyanın en iyi dekorasyonuna sahip mekanı oldu.

konser mekanı Haberi

konser mekanı

İstanbul, son yıllarda dünyanın en ünlü müzisyenlerini ağırlamaya başladı. Bunun en son örneği de geçtiğimiz hafta bugün santralistanbul sahnesine çıkan ABD'li rock topluluğu Red Hot Chili Peppers oldu. Fakat bu konser, bize İstanbul'un 'mekan sıkıntısı'nı bir kez daha hatırlattı. Konsere ilgi yoğun olmuş, 40 bin bilet satılmıştı. İçeri girmek için uzun kuyruklar oluştu, arkada kalanlar grubu barkovizyondan izledi. Fakat müzikseverleri şaşkına çeviren asıl sürpriz, konserden sonra yaşandı. santralistanbul'un 'sapa' bir yerde olması, işleri zorlaştırdı: Toplu taşıma olanaklarına uzak konser mekanı, müzikseverlerin saatlerce yürümesine neden oldu. Sosyal medya da şikayetlerle doldu taştı. Biz de "İstanbul'un en iyi konser mekanı hangisi?" sorusuna cevap aramaya karar verdik ve uzmanlara danıştık. İstanbul'un en iyi konser mekanlarını, hiçbir konseri kaçırmayan müzik yazarlarına, müzisyenlere ve...