26 / 04 / 2024

Konut harcamaları mart

Konut harcamaları mart

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) 1995 bazlı verilerine göre, Mart 2018 itibarıyla, konut harcamaları Mart'ta yüzde 0.16 arttı!

Kundu Kanyon'da konut teslimleri Mart 2024'te! 

Kundu Kanyon projesinde 1+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam ediyor. Peki Kundu Kanyon'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

ABD'de konut fiyatları Mart'ta yüzde 0,7 arttı!

ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında aylık bazda mevsim etkisinden arındırılmış olarak yüzde 0,4 oranında, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 0,7 arttı. 

Konut fiyatları mart ayında arttı!

Konut Fiyat Endeksinin mart ayındaki aylık yüzdesi açıklandı. Konut fiyatları mart ayında yükseldi. İşte detaylar!

Konut fiyatları Mart'ta yıllık yüzde 132,8 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Konut Fiyat Endeksi (KFE) Mart ayında aylık yüzde 5,4 ve yıllık yüzde 132,8 artışla 809,3 seviyesinde gerçekleşti.

İngiltere’de konut fiyatları Mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 artış gösterdi.

TOKİ arsa başvurusu ne zaman açıklanacak? TOKİ arsa çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa kurası ne zaman yapılacağı sorusunun yanıtı merakla takip ediliyor. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konut kurası mart ayına kadar sürecek. Peki TOKİ arsa çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

Konut fiyatlarını patlatan akıl almaz deney ortaya çıktı: Merkez Bankası eski baş ekonomisti açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, konut finansman paketini açıkladıktan sonra 65 bin kişinin fiyat artışı yaptığını açıkladı. TCMB, verilerine göre, konut fiyatları mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 110 oranında arttı.

ABD'de ikinci el konut satışları Mart 2022'de de düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut piyasasında medyan konut fiyatları Mart 2022'de 375 bin 300 dolarla rekor seviyeyi gördü. 

İngiltere'de konut fiyatları Mart 2022'de yüzde 11 arttı!

İngiltere’de 2022 Mart'ta konut fiyatlarının yüzde 1,4 yükseldiği açıklandı. Halifax tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ülkede ev fiyatları Şubat 2022'de yüzde 0,8 oranında yükselmişti.

TOKİ Tekirdağ Çorlu projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorlu projesinde yer alan 73 adet konut 21 Mart'ta satışa çıkıyor. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda teslimler Mart'ta! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'yla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ali Kurt, projede konut teslimlerine Mart ayında başlanacağını belirtti. 

Perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 4,67 arttı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından yayınlanan resmi bilgilere göre, perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 4,67 arttı.

Perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 0,39 arttı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından yayınlanan resmi bilgilere göre, perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 0,39 arttı...

Konut harcamaları mart Haberi

Konut harcamaları mart

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul'da, mart ayında bir önceki aya kıyasla perakende fiyatlarda yüzde 1,29, toptan fiyatlarda ise yüzde 0,41 artış görüldü.

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) 1995 bazlı verilerine göre, Mart 2018 itibarıyla Ücretliler Geçinme İndeksi yıllık ortalama yüzde 9,34, Toptan Eşya Fiyatları İndeksi ise yıllık ortalama yüzde 12,05 arttı.

İstanbul'da mart ayında bir önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 1,29, toptan fiyatlar ise yüzde 0,41 oranında arttı. Geçen yılın aynı ayına göre ise perakende fiyatlar yüzde 9,66, toptan fiyatlar ise yüzde 9,99 yükseldi.

- Sektörel bazda değişim oranları


Perakende fiyatlar, martta bir önceki aya göre, giyim harcamalarında yüzde 3,85, kültür, eğitim ve eğlence harcamalarında yüzde 3,32, gıda harcamalarında yüzde 1,75, ulaştırma ve haberleşme harcamalarında yüzde 0,91, ev eşyası harcamalarında yüzde...