26 / 04 / 2024

konut ihtiyacına özel faiz

konut ihtiyacına özel faiz

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu yaptığı açıklamada, "Konut kredisi faizleri müşteriyi olumsuz etkiliyor. Konut ihtiyacına özel faiz gelmeli." dedi.

Dilasa Orman'da Şubat ayına özel yüzde 14 indirim fırsatı!

Sahiplerine 18 ay sonra teslim edilecek olan Dilasa Orman projesinde Şubat ayına özel yüzde 14 indirim imkanı sağlanıyor. Örnek dairelerin tamamlandığı projeden 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. 

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Sıfır konut alımlarına özel faiz indirimi!

Kamu bankaları sıfır konut alımlarına özel olarak konut kredisi faizlerini yüzde 0.79’a indirmişti. İndirimli faizleri sıfır konuta talebi artırdı mı?

Ziraat Bankası OYAK mensuplarına özel konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası uzun vadeli, düşük faizli, dosya masrafsız ve uygun ödeme seçenekleri ile OYAK mensuplarına özel konut kredisi kampanyası sunuyor. Kampanyadaki fırsatlardan OYAK üyelerinin eşleri de yararlanabiliyor...

Halkbank'tan kamu çalışanlarına özel yüzde 1,28 faizli konut kredisi!

Halkbank kamu çalışanlarına özel yüzde 1,28 faizli konut kredisi kullandıyor. Halkbank'tan konut kredisi kullanmak isteyenlere yüzde 1,28 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapıyor...

Akıllı binalar, artan konut ihtiyacına çözüm olabilir!

Dünya nüfusu artarken konut ihtiyacı da buna paralel olarak artıyor. Peki artan bu talebe nasıl sürdürülebilir çözümler getirilebilir?

Türkiye'de konut ihtiyacı artarak devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Türkiye'de halihazırda nüfusun yüzde 88'inin şehirlerde yaşadığını söyleyerek, "Yaklaşık 19,5 milyon konutun bulunduğu Türkiye'de nüfus artışına oranla konut ihtiyacı da artarak devam ediyor." diye konuştu.

Konut ihtiyacına özel faiz gelmeli!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu yaptığı açıklamada, "Konut kredisi faizleri müşteriyi olumsuz etkiliyor. Konut ihtiyacına özel faiz gelmeli." dedi.

Ondörtüç Pendik'te Tıp Bayramı'na özel yüzde 3 indirim!

Ondörtüç Pendik'te Tıp Bayramı'na özel yüzde 3 indirim sağlanıyor. Haziran ayında teslim edilecek proje 242 konut ve 22 ticari birimden meydana geliyor.

İttifak Holding “Çalışanlarına Özel Konut Projesi” Yapıyor!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, çalışanlarına özel yapacakları konut projesi yapacaklarını söyledi. Proje, Konya’nın en güzel yerlerinden olan Kelebekler Vadisi’nin hemen yanı başında yer alıyor..

Evinpark Ada ile Tepe’den Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10 indirim!

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de toplam 432 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen ‘Evinpark Ada & Tepe’den konut sahibi olmak isteyenlere Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor.

Havaiş Kıbrıs Kooperatifi'nden THY çalışanlarına özel proje!

S.S. Havaiş Kıbrıs Caddesi Konut Yapı Kooperatifi Arnavutköy Kıbrıs Caddesi'nde Türk Havayolları çalışanlarına özel konut projesi inşa edecek. Talebin toplandığı projede bir hissenin giriş ücreti 35 bin TL olarak planlandı.

Babacan Premium’da ramazan ayına özel sıfır peşinat kampanyası!

Babacan Holding, Ramazan ayına özel kampanyası başlattı. Kampanyaya göre Ramazan ayı boyunca Babacan Premium’dan sıfır peşinat, aylık 2.150 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

konut ihtiyacına özel faiz Haberi

konut ihtiyacına özel faiz

Mesa'nın Beykoz Çubuklu'da hayata geçirdiği Mesa Orman projesinin lansmanı bugün gerçekleşti. Toplantıda konuşan Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, sektörle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Maltepe'deki Gökada ve Bodrum projelerinin lansmanlarını yakın zamanda gerçekleştireceklerini söyleyen Boysanoğlu, konut ihtiyacının her geçen gün arttığını söyledi.

Sektördeki en önemli olayın sürdürebilirlik olduğunu söyleyen Erhan Boysanoğlu, "İnşaat sektörü lokomotif bir sektör, ciddi bir istihdam kaynağı. Sektör geçtiğimiz 10 yıl içerisinde diğer sektörlerden çok sayıda oyuncu aldı. Bu katılımlar olunca sürdürebilirlik daha da önem kazandı." dedi.

Sektöre yeni düzenlemeler gelmesi gerektiğini söyleyen Boysanoğlu, "Bizim sektörümüz krizden en çok etkilenen iş koludur. Sektörde kalıcı düzenlemeler yapılması lazım. Konut kredisi faizleri müşteriyi olumsuz etkiliyor. Buna karşın bizler elimizdeki imkanları kullanarak faizleri üstümüze almaya çabalıyoruz. Bunu da her projede yapamıyorsunuz. Eğer...