18 / 04 / 2024

Konut kredi faizlerinde son durum ne oldu

Konut kredi faizlerinde son durum ne oldu

Konut, ihtiyaç veya taşıt kredisi çekme düşüncesi olan vatandaşlar bankaların faiz oranlarını merak ediyor. Peki konut kredi faizlerinde son durum ne oldu?

Konut kredi faizlerinde son durum ne oldu?

Konut sahibi olmak isteyen yüz binlerce kişi kredi faiz oranlarını takip etmeye devam ediyor. Peki konut kredi faizlerinde son durum ne oldu?

İhtiyaç-taşıt-konut kredisi faizlerinde son dakika! Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank peş peşe açıkladı!

İhtiyaç-taşıt-konut kredi faiz oranları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bankaların kredi faiz oranlarında son durum ne? Hangi banka kaç oranla kredi veriyor?  İşte Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank güncel faiz oranları...

Konut kredisi faizlerinde rekabet hızlandı!

Konut sahibi olmak isteyen kişilerin ilk tercihi krediler oluyor. Vatandaşlar birikimlerinin üzerine ekleyerek ev alabilmek amacıyla kredi çekiyor. Peki konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Konut kredisi faizlerinde indirim yapılacak mı?

Ev alacak vatandaşlar genellikle konut kredisi kullanıyor. Geçen sene Haziran'da konut kredisi faizlerinde kampanya yapılmıştı. Faizlerde bu sene de indirim olacak mı? 

İngiltere’de son 28 yılın en yüksek konut kredi borçlanması!

İngiltere'de uzmanların konut sektörü ile ilgili yaptığı açıklamalara göre, ülkede son 28 yılın en yüksek konut kredi borçlanması yaşandı...

Konut kredisi faizlerinde kampanya beklentisi!

Ev alacak vatandaşlar konut kredisi faizlerini araştırıyor. 2020 yazında kredi faizlerinde yapılan kampanyaların bu sene de yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Peki konut kredisi faizleri düşecek mi? İşte detaylar...

Konut kredisi faizlerinde bahar fırsatı!

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenler güncel faiz oranlarını araştırıyor. İşte Halk Bankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Akbank, İNG, TEB, Denizbank güncel konut kredi faiz oranı...

Konut kredisi faizlerinde yeni avantaj!

Bankaların kredi faiz oranları yenilendi. İşte Denizbank, Garanti BBVA, Ziraat Bankası güncel konut kredi faiz oranları...

Kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum!

Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri,konut kredisi çekmek ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşların araştırdığı konular arasında ilk sırada. Peki kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum ne oldu?

Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, “Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?” konulu yazısını kaleme aldı.

Konut kredi faizleri 13.31 seviyesine yükseldi!

Konut kredi faizi, 28 Ağustos haftasında 13.31 seviyesine gelerek yükselişini sürdürdü. Sektör temsilcileri düşük faiz dönemindeki canlanmanın bu faiz yükselişleri nedeniyle frenleneceğini belirtiyorlar.

Konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

İhtiyaç - taşıt - konut kredisi faiz oranlarındaki düşüşle beraber otomobil ve konut satışlarında adeta bir patlama yaşandı. Peki konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

Konut kredi faizlerindeki indirim rekoru da beraberinde getirdi!

Konut sektöründe kamu bankalarının düşük maliyetli destekleri etkisini göstermeyi sürdürürken, ülke genelinde yaklaşık 1,5 ayda kullanılan konut kredi tutarında da rekor kırıldı.

Konut kredi faizleri düştü ev aramaları yüzde 84 arttı!

Haziran'da konut kredi faizlerinde yaşanan düşüşle beraber ev aramaları yüzde 84 yükseldi. İl bazında değerlendirildiğinde bir önceki aya oranla İstanbul ilinde yüzde 64, Ankara ilinde yüzde 89, İzmir ilinde yüzde 96, Bursa ilinde ise yüzde 89‘luk bir artış yaşandı.

Konut kredi faizlerinde son durum ne oldu Haberi

Konut kredi faizlerinde son durum ne oldu

Kısa bir zaman önce 3 kamu bankası tarafından başlatılan faiz indirimine özel bankalarında katılması kredi çekmek isteyenlerde büyük mutluluk yarattı. Takvim'de yer alan habere göre, konut, ihtiyaç veya taşıt kredisi çekecek olan vatandaşlar bankaların faiz oranlarını merak ediyor. Peki konut kredi faizlerinde son durum ne oldu?


HALKBANK FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.99

ZiRAAT BANKASI FAiZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.99

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI
Ev kredisi: 1.17

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.99

TEB FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 1.22

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.99

AKBANK FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 1.17

DENİZBANK FAİZ ORANLARI
Mortgage: 1.99

GARANTİ BANKASI FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 1.20
 

Hangi bankalar konut kredisi faizlerinde indirim...