25 / 04 / 2024

konut kredilerinde son durum şubat 2020

konut kredilerinde son durum şubat 2020

2019'un son 4 ayında başlayan kredi faiz indirimlerinde yeni fırsatlar da geliyor. Peki konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

Düşük faizli konut kredisinde son durum nedir? 1.20 faizli ilk evim kampanyası başvuru şartları!

Ev almak isteyen birçok vatandaşın merakla beklediği 1.20 faizli ilk evim kampanyası ile ilgili olarak "Konut kredilerinde kredi değer oranı tüketicinin kendisinin, eşinin veya 18 yaş altındaki çocuklarının en az bir konutu varsa yüzde 75 azaltılarak yapılacak.

Konut fiyatları son 2 yılda yüzde 600 arttı! Şimdi düşüş bekleniyor mu?

Konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. Peki son 2 yılda yüzde 600 artan konut fiyatları hangi şartlarda düşer? İşte ayrıntılar...

Değerli konut vergisinde son tarih 20 Şubat! Değerli konut vergisi nasıl, nereye ve kim tarafından beyan edilir?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 2024 yılına ilişkin değerli konut vergisinin beyanı için son gün 20 Şubat Salı günü iken, ilk taksit ödemelerinin 29 Şubat’ta yapılacağını belirtti.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları son bir yılın zirvesinde!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları ocak ayında yüzde 2,5 yükselişe geçti. Son bir yılda en büyük konut artışı yaşandı. 

Ziraat Bankası'ndan 120 ay vadeli konut kredisi! 

Konut sahibi olmak son dönemlerde vatandaşların zorlanmasına neden oluyor. Buna göre, bankalar faiz oranlarını yükselttikçe konut fiyatları da artış gerçekleşiyor. Nakit parası olmayanlar da çareyi bankaların sunduğu konut kredilerinde aramaktadır. İşte, 120 ay vadeli konut kredisi detayları...

Konut kredilerine talep düşüyor! 2024'te kredilere talep artar mı?

Kredi faizleri üzerine getirilen ek teminat kuralı, piyasanın dengesini resmen değiştirdi. Peki 2024'te kredilere talep artar mı? Konut kredilerinde son durum ne?

İstanbul'da konut fiyatları son 5 yılda 10 kat arttı!

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. İstanbul’da konut birim metrekare fiyatını Ekin ayında 41,766 TL olurken kentte son 5 yılda konut fiyatları yaklaşık 10 kat arttı.

Konut kredilerinde yapılandırma var mı, nasıl yapılır?

Bankalardan konut kredisi ile ev alanlar farklı faiz oranı ile kalan borcun yeniden hesaplanıp hesaplanmadığını merak ediyor. Peki, Konut kredilerinde yapılandırma var mı, nasıl yapılır?

Konut kredilerinde BSMV düzenlemesi gerçekten gerekli mi? Yeni düzenleme Meclis'te görüşülüyor!

Konuta erişilebilirlik gün geçtikçe daha da zor hale geliyor. Konut kredilerinde yapılacak BSMV düzenlemesi sektörün toparlanmasını sağlayacak mı? 

Self İstanbul projesiyle 609 konut geliyor! Son etap teslimleri baharda! 

Self İstanbul'un son etabında teslimler 2024'ün bahar aylarında yapılacak. Peki projede hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 1.20 faizli konut kredisi  kimlere verilecek?

Düşük faizli konut kredisindeki son durum ev sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kimlere verilecek?

1.20 faizli konut kredisinde son durum ne? Düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 

1.20 faizli konut kredisindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 1.20 faizli konut kredisinde son durum ne?

1.20 faizli konut kredisinde son dakika! İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

1.20 faizli konut kredisindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki ilk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

konut kredilerinde son durum şubat 2020 Haberi

konut kredilerinde son durum şubat 2020

Bankaların ardı ardına duyurduğu fırsatlar sürerken faiz indirimi yarışı da devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre, 0.99 müjdesinden sonra 0.93, 0.79 ve 0.89 fırsatları peş peşe duyurulmuş, kredi çekmeyi düşünen on binlerce vatandaş da bankalara akın etmişti. Bu haftanın ilk günlerinde en uygun krediyi veren banka bir defa daha değişti. 0.99 konut kredisi fırsatı sunan Vakıfbank bir defa daha değişikliğe giderek faiz oranını 0.93'e çekti. 


TEB KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.99

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.93

AKBANK FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.99

HALKBANK FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.99

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.99

YAPI KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 1.05

GARANTİ BANKASI FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.99

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI
Ev kredisi: 0.95

QNB FİNANSBANK FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 1.23