26 / 04 / 2024

konut sezonu

konut sezonu

Seçimler nedeniyle geçtiğimiz yaz aylarını durgun geçiren gayrimenkul sektörü, eylül ayının gelmesiyle birlikte, yeni sezonu kampanya bombardımanıyla açtı.

Konut satışlarındaki artış beyaz eşya sektörünü de etkiledi!

TÜRKBESD Başkanı Can Dinçer, beyaz eşya sektörünü düğün sezonu, düşük faizli tüketici kredisi fırsatı ve konut satışlarındaki artışın etkilediğini belirtti...

Her yıl düğün sezonunda 110 bin konut alınıyor!

Düğün sezonu başladığında her yıl yaklaşık 550-600 bin çift evleniyor ve 110 bin çift konut satın alıyor...

Konut sektörü yaz bitince hareklenecek!

Ülkealan Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan yaz sezonu sonrası konut sektöründen hareketlenme yaşanacağını söyledi...

2. el konut piyasası sezonu başladı!

Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı Kurucu Ortağı Sezginsoy, ilk el satışlarda sezon sona ererken, 2. el konut piyasası sezonunun başladığını söyledi. Sezginsoy, Mayıs, Eylül ve Ekim aylarında 2. el satışların hızlanmasını beklediklerini kaydetti.

Konut projelerinde kampanya sezonu başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor..

İçerde daralan konutta sezonu Araplar’la açtılar!

Emlak 2014 Fuarı, gayrimenkulde yeni sezonu açtı. İç piyasada satışların düştüğü dönemde firmalar fuarda yabancı yatırımcılarla buluştu. Ağırlıklı Arapların olduğu fuarın ilk saatlerinde bile konut satıldı.

İnşaat sektöründe nisan ayı ile birlikte satış sezonu başladı!

Yerel seçimler nedeniyle yaşanan siyasi gerilim konut satışlarını beklendiği kadar olumsuz etkilemedi. İnşaat sektörü için nisan ayı ile birlikte satış sezonu başladı. Sektör temsilcileri sadece İstanbul’da 10 binden fazla konutu 2 ayda görücüye çıkaracak

Gayrimenkul firmaları nisan ayının ilk yarısında konut satışlarını 2 kat arttırdı!

Ülke gündemdeki siyasi gerilim ve mevsimsel etki ile son aylarda durgun bir satış sezonu geçiren inşaat sektörü seçimlerin sona ermesi ile rahat bir nefes aldı. Firmalar, nisan ayının ilk yarısında konut satışlarını 2 kat arttırdı.

Nisan ayının ilk yarısında konut satışları 2 kat arttı!

ÜLKE gündemdeki siyasi gerilim ve mevsimsel etki ile son aylarda durgun bir satış sezonu geçiren inşaat sektörü seçimlerin sona ermesi ile rahat bir nefes aldı. Firmalar, nisan ayının ilk yarısında konut satışlarını 2 kat arttırdı.

Konut sezonu açıldı, sezonun ilk projeleri satışa çıktı!

Sektör yaz durgunluğunu üzerinden atmak için yeni projeleri gün yüzüne çıkardı. Yazın bitmesi ve okulların açılmasıyla birlikte inşaat şirketleri yeni sezona oldukça hızlı giriş yaptı

Antalya'da 30 bin konut alıcı bekliyor

Türk turizminin başkenti Antalya'da turizm sezonu öncesi konut almanın tam zamanı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Avrupa Konutları TEM`de 500 konut satılacak

Avrupa Konutları TEM'in ikinci etabında 500 konut satışa çıkarılacak. Metrekare bazında fiyatlar 2 bin ile 2 bin 100 YTL arasında olacak.

konut sezonu Haberi

konut sezonu

Ertelenen talepten pay kapmak için birbirleriyle yarışan inşaat firmaları, talebi kendi projelerine yönlendirmek için her türlü promosyon yöntemini kullanıyor. Kimi projelerde 4x4 jip ya da otomobil hediye ediliyor, kiminde de ya taksitler bir yıl sonrasına erteleniyor ya da sıfır faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Milletvekili, Cumhurbaşkanlığı seçimi, tatil derken, geçtiğimiz yaz satışlardan umduğunu bulamayan gayrimenkul kuruluşları, Eylül ayıyla birlikte ertelenen talepten pay kapmak için atağa kalktı. Sonbahar sezonunu kampanya bombardımanıyla açan firmalar, projelerinden ev alanlara şimdi otomobilden başlayan, 4x4 arazi aracına kadar uzanan hediyelerin yanı sıra, taksitleri 10 ay sonra başlatma, sıfır faizli kredi imkanı sağlama, liste fiyatından yüzde 15 indirim yapma, banka komisyonlarını üstlenme gibi cazip...