19 / 04 / 2024

konut sigortası fiyatları 2019

konut sigortası fiyatları 2019

Türkiye’deki sigortalı konut sayısı her gün artmaya devam etse de hala yeterli seviyede değil. Konut sahipleri evlerini güvence altına almak için birçok olumsuz durumu kapsayan konut sigortasını yaptırıyorlar.  Peki konut sigortası neleri kapsıyor?

AXA SİGORTA konut portföyünü yeniledi!

Evim Sigortası'nın teminatlarını müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına göre güncelleyen AXA Sigorta, yeni ürünü Lüks Evim Sigortası’nı da kullanıma sundu...

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

Konut satış fiyatlarındaki yıllık değer artışı yüzde 116 oldu!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom’un verilerine göre Türkiye'de Şubat ayı sonu itibarı ile konut satış fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 116 şeklinde açıklandı.

Konut sigortasında bunlara dikkat! O hasarlar...

Yaşanan evlerde oluşma olasılığı olan hasarlar konut sigortasıyla teminat altına alabiliyor. Peki konut sigortası nedir, hangi hasarları kapsar hangi zararları kapsamaz? İşte merak edilen ayrıntılar...

Konut sigortasının önemi iklim krizinin neden olduğu felaketlerle arttı!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Konut sigortası, evleri hasarlara karşı koruma altına alıyor. Erdoğan, konut sigortası yaptıranın bir daha vazgeçemediğini belirtti.

Konut sigortasının karşılamadığı zararlar neler?

Oturulan konutlarda meydana gelme olasılığı bulunan zrarlar konut sigortasıyla teminat altına alınıyor. Peki konut sigortası nedir, hangi zararları kapsar hangi hasarları kapsamaz? İşte merak edilen detaylar...

Konut sigortası ile evlerdeki güven teminat altına alınıyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortası ile evlerdeki huzurun ve güvenin teminat altına alındığını dile getirdi. 

Kiracılar konut sigortası yaptırabilir mi?

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasının önemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve “DASK’ın yanında konut sigortası için oturduğunuz evin size ait olması şart değil” diye konuştu.

Konut sigortası ve DASK arasındaki fark ne?

Posta Gazetesi köşe yazarı Can Kantar bugünkü köşesinde DASK ve konut sigortası arasındaki farkı kaleme aldı. İşte Can Kantar'ın 'Sigortasız olmak artık bir lüks' başlıklı yazısı...

Konut sigortasında hangi hasarlar teminat altına alınabilir?

Konut sigortasının ev ve ev içindeki eşyaları, su baskını ve deprem gibi doğal afetlerden, hırsızlık ve yangın gibi çok çeşitli risklere karşı koruma altına alan geniş kapsamlı sigorta çeşidi olduğuna dikkat çeken Av. Elvan Kakıcı Şimşek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Konut sigortasıyla ilgili tüm merak edilenler 5 soruda tüm detaylarıyla!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sigortası, konut ve içerisinde bulunan eşyaları kapsamlı şekilde korur. İşte Konut sigortasıyla ilgili tüm merak edilen 5 soruda tüm detaylarıyla...

Konut sigortasında hangi hizmetlerden yararlanılabilir?

Konut sigortası bir evde meydana gelebilecek birçok olumsuzluk sonrasında oluşan hasarları giderir. Bu yüzden konut sigortası, Türkiye'de sigorta türlerinde en çok uygulananlar arasında yer alıyor.

Konut sigortasına talep 3 kat arttı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Handan Sema Ceylan, bugünkü köşesinde konut sigortasına ve diğer sigortalara olan talebi ve konuyla ilgili Groupama Grubu Uluslararası Bağlı Ortaklıklar Genel Müdürü Olivier Péqueux tarafından yapılan açıklamayı kaleme aldı. İşte Handan Sema Ceylan'ın o yazısı...

Konut sigortası hangi hasarları kapsamaz?

Yaşanılan konutlarda meydana gelme ihtimali olan hasarlar konut sigortasıyla garantiye alınabiliyor. Peki konut sigortası nedir, hangi hasarları kapsar hangi hasarları kapsamaz? İşte ayrıntılar.

konut sigortası fiyatları 2019 Haberi

konut sigortası fiyatları 2019

Türkiye’deki yaklaşık 22 milyon konutun 4 milyonu sigortalı. Sigortalı konutların sayısı güç geçtikçe artmasına rağmen henüz yeterli bir seviyeye ulaşamadı. Evlerimiz birçok hırsızlık, su basması ve cam kırılması gibi tehlikelerle her gün karşı karşıya. Konut sigortası yaptırarak, evlerimizin başına gelebilecek her türlü tehlikeyi güvence altına alabilirsiniz.

Neleri kapsıyor?

Posta’dan Gülten Uğurlu’nun haberine göre, konut sigortası yangın, sel, su basması, yakıt sızması, hırsızlık gibi ilk akla gelen durumları kapsarken buna ek olarak alternatif ikamet ve taşınma masrafları, enkaz kaldırma masrafları ve hatta kara, hava, deniz taşıtları çarpması gibi birçok durumu içerisine alan geniş bir güvence imkanı sağlıyor. Konut sigortası yaptırılırken dikkatli olunması gereken noktalar ise; ana teminatların neleri kapsadığı ve ek olan teminatlar için verilen limit. 

Prim neye göre belirlenir?

Konut sigortası primi; konutun...