20 / 04 / 2024

Konut sigortası teklif

Konut sigortası teklif

Uzun yıllar boyunca çalışarak sahip olunan konutları güvence altına almak için konut sigortası yaptırılması gerekiyor. Cüzi miktarda primlerle konut sigortası yaptırıp tüm riskleri önleyebilirsiniz.

Konut kredisiyle ev alacaklar dikkat!

Konut kredisiyle ev almayı düşünenlerin konut kredisi kullanırken yaptırılan başlıca sigortaları bilmesi gerekiyor. İşte konut kredisinde yaptırılan sigortalar...

Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortasıyla eviniz ve aileniz koruma altına alınıyor. Konut sigortaları evinizi yıkılmalardan, hırsızlıktan, terörden ve kazalardan korumayı amaçlıyor. Peki konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası yaptırmak isteyenlere 6 tavsiye!

Evinizi güvence altına almak için konut sigortası yaptırmaya karar verdikten sonra dikkat etmeniz gereken noktalar bulunuyor. Peki, sigortanın hangi teminatları kapsadığını, fiyatının nasıl hesaplandığını, eşyalarınızı nasıl koruyacağınızı biliyor musunuz? İşte tüm merak edilenler...

Konut sigortasıyla ilgili bilinmesi gerekenler!

Evini ve evinde eşyaları güvence altına almak isteyenler konut sigortası yaptırıyor. Sel, deprem, yangın, fırtına, hırsızlık, su baskını ve daha pek çok olası riske karşı evinizi sigortalatıp maddi kaybın önüne geçebilirsiniz. İşte konut kredisiyle ilgili bilinmesi gerekenler...

Ev sahipleri dikkat! Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından pek çok ev sahibi de DASK ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

Türkiye'de 4 evden biri konut sigortası sahibi!

Türkiye genelinde DASK zorunlu deprem sigortalılık oranı yüzde 59 oldu. Yeni ülke genelinde 4 konuttan sadece biri DASK dışındaki ihtiyari konut sigortalı.

Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Deprem ülkesi olan Türkiye'de konut sigortasının detayları merakla sorgulanıyor. Peki, Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Konut sigortası yaptırana emlak vergisinde indirim! Tek tek açıklandı!

TSB tarafından, Kahramanmaraş Depremi Raporu yayımlandı. Beklenen Marmara depremine ilişkin atılması gereken adımlara da yer verilen raporda, “Konut sigortası yaptıranlara emlak vergisinde indirim ve sigortalı işletme sayısını artırmak için zorunlu sigorta uygulamaları hayata geçirilebilir" ifadeler

Konut sigortası nedir? 

Türkiye'de yaşanan doğal afetlerden sonra konut sigortası kavramı gündemde yer alamaya başladı. Peki, Konut sigortası nedir? İşte merak edilen tüm detaylar...

İstanbul’da yaşanan sel sonrasında konut sigortasına olan ilgi artmaya başladı!

Sigortacılık platformu Sigortam.net, selden kaynaklı su baskını durumlarında evini güvence altına almak isteyenler için Konut Sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekerken, “Poliçe şartları ve sağladığı teminatlara mutlaka bakılmalı” uyarısını yaptı.

Evin konut sigortasını o bankadan alana Migros'tan indirim hediye edilecek! Migros'tan alışveriş yapanlar dikkat

Garanti Bankası'ndan Evim Garantide konut sigortası kapsamında önemli bir kampanya düzenledi. Özellikle Migros'tan alışveriş yapan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. İndirim miktarı dikkat çekici.

Konut sigortası neden önemlidir? Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası, birçok olumsuz durumda konutların korunmasına yönelik birçok hak tanıyan bir sigorta türüdür. Yangın, deprem, hırsızlık ve su baskını gibi durumlarda işe yarayan bu sigorta türü zorunlu olmasa da yaptırılabilir. Peki konut sigortası neden önemlidir, hangi riskleri kapsar?

Orman yangınları konut sigortasına olan talebi artırdı!

İklim değişikliğiyle oluşan aşırı sıcaklar, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgede orman yangınlarına yol açıyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi ise ciddi oranda artırdı.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Papara'dan 3 farklı paketle konut sigorta fırsatı!

Papara, yeni ürünü konut sigortasının tüm detaylarını duyurdu. Peki, hangi hangi paketlerle konut sigortası imkanı sunacak? İşte ayrıntılar...

Ev Sahipleri ve Kiracılar İçin Sevindirici Duyuru: Konut Sigortası Hizmetleri Artık Ücretsiz!

Konut sigortası poliçelerinde yer alan ek hizmetler artık ek bir ücret talep etmeksizin sunulacak. Kombi ve klima bakımından çilingir hizmetine kadar birçok ücretsiz hizmetten faydalanabileceksiniz.

Doğru konut sigortası nasıl yapılır? DASK ve konut sigortası alırken nelere dikkat edilmeli! İşte püf noktaları!

Şubat ayında Kahramanmaraş başta olmak üzere toplam 11 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası DASK ve konut sigortalarına olan talep de arttı. Ancak uzmanlar DASK ve konut sigortası yaptırmak isteyenleri uyararak bazı püf noktalarına dikkat etmelerini öneriyor.

Konut sigortası teklif Haberi

Konut sigortası teklif

Ev sahibi olmak için uzun yıllar boyunca birikim yapılması gerekiyor. Uzun yıllar çalışarak yapılan birikimler sonucunda alınan evler büyük değere sahip. Yıllarca boyunca çalışarak alınan evler ise sigorta yaptırılıp güvence altına alınıyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; konut sigortasıyla bir evde yaşanacak tüm olumsuzluklar engellenebiliyor. Konut sigortası sadece ev için değil evin içinde yer alan eşyaları da güvence altına alıyor. Evde bulunan televizyondan buzdolabına, kasa içindeki ziynet eşyalarından su tesisatındaki probleme kadar bir evde bulunan tüm olumsuzluklar konut sigortası ile bertaraf edilebiliyor.

NELER TEMİNAT ALTINA ALINABİLİYOR?

Konut sigortası yaptırıp yangın, hırsızlık, deprem, su baskını gibi sorunların yanında ek teminatların da poliçede olmasıyla beraber evinizde yaşanacak tüm sorunların önüne geçiliyor. Konut sigortasıyla ek teminatlar genişletilip riskleri en aza düşürüyor.

EK TEMİNATLAR NELER?

Grev, lokavt, kargaşalık,...