20 / 04 / 2024

konutta indirim olacak mı

konutta indirim olacak mı

Türkiye'de dışarıya yönelen müteahhit firmalar Dubai'de düzenlenen gayrimenkul fuarı Cityscape 2014'e akın ederlerken, fuara AK Parti Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Vedat Demiröz'ün vergi açıklaması damgasını vurdu.

Mehmet Şimşek: Konut sektöründe KDV indirimi söz konusu değil!

Dubai'de konutta KDV düzenlemesi yapılacağına dair açıklamalar Türkiye'de büyük yankı uyandırırken, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek inşaatçıların umudunu söndürdü.Konutta KDV indiriminin söz konusu olmadığını söyledi...

A101 8 Şubat 2024 Aktüel Kataloğu! A101'de yarın hangi ürünlerde ne kadar indirim olacak?

A101'de Haftanın Yıldızları katalog listeleri internet sayfasından paylaşıldı. Yarın 8 Şubat 2024'te A101'de birbirinden güzel ve cazip indirimli ürünler yer alıyor. 

Tarım Kredi'de yüzde 50'lik dev indirim yarın başlıyor! Hangi ürünlerin fiyatı düşecek? Markete gidecekler hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler'de yüzde 50'lik dev indirim yarın başlayacak. Peki Tarım Kredi Marketler'de hangi ürünlerde indirim olacak? İşte ayrıntılar...

Konutta indirim sinyali: Çimento ve beton fırsatçıları mercek altında!

Türkiye'de son iki senede inşaat maliyetleri uçtu. Buna bağlı olarak konut fiyatları da arttı. Vatandaş ev almakta zorlanırken yetkililer fırsatçılara dikkat çekiyor.

İndirim çağrısı yanıt buldu! Bir market daha yüzde 50 kampanya yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın zincir marketlerine yönelik yaptığı indirim çağrısı genişliyor. ŞOK Marketler, Happy, BİM ve A101'in ardından Migros da indirim seferberliğine dahil oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre 15 binden fazla üründe yüzde 50'ye varan indirim olacak.

Benzine bu gece bir indirim daha geliyor! Tam 1 lira 17 kuruş! Hangi ilde kaç TL olacak? Dikkat! 

Benzinde indirim haberleri peş peşe geliyor. Sektör kaynakları dün gecenin ardından bu gece de benzine indirim yapılacağını açıkladı. Peki indirimle benzin fiyatları ne kadar olacak? İşte il il indirimli fiyatlar...

Akbank'tan vatandaşın zamlardan dert yandığı alanda müthiş kampanya. Yüzde 30 indirim olacak

Akbank'tan özellikle İstanbul'da vatandaşların ciddi anlamda zamlardan dolayı sıkıntı duyduğu bir konuda hazırladığı kampanya herkesi heyecanlandırdı.

Tamı tamına yüzde 50 indirim geldi! Sadece 5 gün geçerli olacak! Son gün 16 Haziran! Acele edin!

Garanti BBWA, sadece 5 gün geçerli olacak yeni indirim kampanyasını açıkladı. Beymen Clup’larda yapılacak alışverişlerde yüzde 50 indirim sağlayacağını açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 11 Ağustos’ta başladığını ve 16 Ağustos’a kadar devam edeceğini duyurdu.

Ücretsiz doğal gaz tüketimine ilişkin karar resmi gazetede yayımlandı! Yüzde yüz indirim olacak!

Doğal gaz temin eden konut, ibadethane ve cemevi abonelerinden 1 ay boyunca ücret alınmaması ile 25 metreküpe denk gelen ücretin bir yıl boyunca ücretsiz olacağına yönelik karar resmi gazetede yayımlandı.

Doğalgaza indirim mi gelecek? 2023 Karadeniz gazı ile doğalgaz faturalarına indirim yapılacak mı?

Doğalgaz faturalarında indirim olacak mı, doğalgaz faturaları düşecek mi? sorusu vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte detaylar!

Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor! Sanayiden sonra konut doğal gaz faturalarında da indirim olacak mı?

BOTAŞ sanayi kuruluşlarına yönelik doğal gaz satış fiyatlarında indirim yaptığını açıklayarak sanayi abonelerini sevindirdi. Şimdi herkes sanayi abonelerine yapılan indirimin ardından bu indirimin mesken abonelerine de yansıyıp yansımayacağını merak ediyor.

Aracı olana müjdeli haber! benzine okkalı indirim geliyor!

Aracı olanlara bu kez müjdeli bir haber geldi. Benzine indirim geliyor! Bu kez benzine zam değil indirim haberi geldi. Peki buna göre benzinin litre fiyatında ne kadar indirim olacak ve kaç paraya inecek?

Dikkat! trafik sigortasında indirim olacak! Bu indirimden kimler nasıl faydalanacak?

Yeni seneyle birlikte gelen zam haberlerinden sonra bir iyi haber geldi. Bu haber araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Son günlerde trafik ve kasko sigortası primlerine yapılan zam haberlerinin ardından yine aynı sektörden bir indirim haberi geldi. Peki yeni uygulama ile araç sahiplerinin sigor

İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? 

İstanbul'da doğalgaz fiyatlarına yüzde 12,13 oranında indirim yapılacağı duyuruldu. Peki, İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? İşte detaylar...

konutta indirim olacak mı Haberi

konutta indirim olacak mı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Demiröz'ün vergi açıklaması sevindirdi. Türkiye'de iç piyasanın daralması nedeniyle dışarıya yönelen müteahhit firmalar Dubai'de düzenlenen gayrimenkul fuarı Cityscape 2014'e akın ederlerken, fuara AK Parti Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Vedat Demiröz'ün vergi açıklaması damgasını vurdu. 


Lansmanlarını fuara saklayan Türk firmaları konut stokunun eritilmesini kolaylaştıracak vergi indirimi olabileceğine dair Demiröz'ün açıklamalarıyla umutlandı. 


Çalışıp Sunacağız Gayrimenkul sektöründe satılamayıp biriken konut stoku. 2013 yılının başından itibaren ruhsat alan projelerde uygulamaya konulan yüzde 818 lik vergi düzenlemesinde geri adım attırıyor. Dubai'deki Cityscape 2014 Fuarı'nda konuşan Demiröz. konut stokunun artması üzerine yüzde 18 ile yüzde 8'lik vergi oranlarında indirim sağlanabileceğini söyledi. 


İnşaat sektörünün Türkiye için çok önemli durumda bulunduğuna dikkat çeken Vedat Demiröz, "Bu sektördeki yaşanan yavaşlamalar Türkiye'nin...