28 / 03 / 2024

Konya arazi

Konya arazi

Merhaba Gazetesi'nin haberine göre; Konya’da artan bina talebine karşın yatırımcılar, arsa bulmakta zorlanıyor. Son yıllarda inşaat sektöründe yaşanan hareketlilik ve yeni yatırımlarla birlikte Konya'da arsa talebi arttı.

Konya'da boş araziler rüzgar enerjisine açılıyor!

Konya'da boş araziler rüzgar enerjisine açılacak. Konya İl Genel Meclisi, rüzgar enerjisinin yaygınlaşması için tescili mümkün olan boş arazilerin rüzgar enerjisinde kullanılabilmesi için karar aldı...

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da 49 adet arsa ve arazi satılıyor! 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkul fırsatı!

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da yer alan toplam 49 adet arsa ve arazi 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan yeni fırsat! İki ilde 4 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf kiralık arazi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eskişehir ve Konya'da yer alan iki adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 4 bin 700 TL'den başlıyor...

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 25 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 3 şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhaleleri hangi tarihte?

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan iki ilde satılık 8 arsa ve 3 arazi!

Milli Emlak Müdürlüğü Konya Ahırlı'da 2 arazi ve 8 arsa, Muğla Seydikemer'de ise 1 adet arazi satacak. Satış ihaleleri 8 Ocak ve 11 Ocak'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Konya'da taksitle arazi!

Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 30 bin 352 metrekare alana sahip araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi için taksit imkanı sağlanıyor.

Konya'da KDV'den ve emlak vergisinden muaf 82 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat!

Konya Milli Emlak, Konya ili, Selçuklu ve Meram ilçelerinde yer alan 82 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Konya'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Konya'da 116 adet arsa ile arazi satışa sunuldu! İhalesi 4 Aralık'ta! 

Konya Altınekin Kaymakamlığı, Konya ili, Altınekin ilçesinde yer alan 116 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki Konya Altınekin'de yer alan Hazine taşınmazlarının fiyatları ne kadar? 

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

Konya'da 3 arazi satılacak! İhalesi 10 Ekim'de!

Derebucak Belediye Başkanlığı, Konya'da yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Ekim tarihinde yapılacak.

Konya'da 10 bin 500 metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 10 bin 587 metrekare alana sahip.

Konya'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 1 ölü!

Konya Doğanhisar'da İbrahim Doğan (61), arazi anlaşmazlığı sebebiyle husumeti olan Mevlüt Ç. (21) tarafından öldürüldü.

Konya arazi Haberi

Konya arazi

Konya’da artan bina talebine karşın yatırımcılar, arsa bulmakta zorlanıyor. Son yıllarda inşaat sektöründe yaşanan hareketlilik ve yeni yatırımlarla birlikte Konya'da arsa talebi arttı. Sektör temsilcileri ise arsa talebinin karşılanması için belediyelerin yeni imar alanları açmasını istiyor


Konya’da son yıllarda inşaat sayısının artmasına rağmen yeni bina yapmak için arsa talebi ise bir türlü karşılanamıyor. Çünkü şehrin stratejik yerlerindeki arsalar rant yüzünden imara açılamıyor. Sektör temsilcileri, var olan az sayıda arsanın sorunlu, çok pahalı ve arsa paylarının da çok yüksek olduğunu söylüyor. Halkın yeni ev talebinin karşılanamadığını belirten müteahhitler ve emlakçılar, belediyelerin yeni imar alanları açmasını ve daha yüksek kat yapımına izin verilmesini istiyor. Müteahhitler halkın yeni ev alma taleplerine yetişemiyor. Yeni ve kaliteli binalarda yaşamak isteyen halktan büyük bir talep varken...