24 / 04 / 2024

Konya belediyesi gayrimenkul satışı

Konya belediyesi gayrimenkul satışı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Kütahya ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 65 milyon 650 bin TL bedelle satışa sundu.

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Meram Belediyesi Konya'da gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Meram Gödene Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Konya Cihanbeyli Belediyesi 771 adet gayrimenkulü 4 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor! 

Konya Cihanbeyli Belediye Başkanlığı, Konya ili, Cihanbeyli ilçesinde yer alan 771 adet gayrimenkulü 4 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor...

Konya Karatay'da 14.2 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Konya Karatay Belediyesi, Konya ili Karatay ilçesinde yer alan 7 gayrimenkulü toplam 14 milyon 170 bin TL muhammen bedelle satıyor.

Konya'nın Kulu Belediyesi'nde gayrimenkul fiyatları TL'ye döndü!

Konya'nın Kulu Belediyesi, köylülerden gelen sert tepkilerin ardından önce Avro üzerinden belirlediği arsa satış fiyatlarını TL üzerinden düzenledi. 

Konya'nın Kulu Belediyesi'nde gayrimenkul fiyatları tartışması!

90 bin metrekare arazi için ihaleye çıkan Konya'nın Kulu Belediyesi, arazileri TL cinsinden satacak olmasına karşın fiyatları Avro cinsinden hesapladı. Köylü tepki gösterince ihale ertelendi.

Hayalet kent Maraş ihya ve inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kısa süre önce ziyarete açılan Kuzey Kıbrıs'ın Maraş şehrinin TOKİ ile Konya Belediyesi’nin hayata döndüreceğini duyurdu.

Berlin'den Konya'ya telekonferansla gayrimenkul satışı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs tedbirleri nedeniyle Berlin'den ayrılamayan satıcı, Konya'daki gayrimenkulünü, Almanya ve Türkiye'deki tapu müdürlükleri aracılığıyla telekonferans yöntemiyle sattı

Konya Belediyesi'nden 19.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından toplam 19 milyon 439 bin 999 TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenleniyor.

Meram Belediyesi'nden 22.1 milyon TL'ye satılık 330 gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediyesi, Kozağaç Mahallesi'nde bulunan 520 kat irtifak tapulu taşınmazları satışa çıkardı. 330 gayrimenkulün satış bedeli ise 22 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

İzmit Belediyesi gayrimenkul satışlarından 687 bin TL kazandı!

İzmit Belediyesi Emlak İstimlâk Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere göre, İzmit Belediyesi tarla ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin satışından 687 bin lira kazandı.

Konya belediyesi gayrimenkul satışı Haberi

Konya belediyesi gayrimenkul satışı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Kütahya ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkullerin toplam bedeli 65 milyon 650 bin TL olarak belirlendi.

GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1-Mülkiyeti Belediyemize ait, yukarıda tapu kaydı belirtilen gayrimenkuller, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi ve İhale Şartnamesi
dâhilinde kapalı teklif (artırma) ihale usulü ile satılacaktır.

2-İhaleler, 17.08.2021 Salı günü Belediye Encümeni tarafından Horozluhan Mah. Yeni İstanbul Cad. (Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Binası)
No: 72/64 Selçuklu/KONYA adresindeki Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapılacaktır.

3-İhaleleri yapıp-yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni tamamen serbesttir.

4-Gayrimenkullerin muhammen bedelleri, geçici teminatları, ödeme şekilleri ve ihale saatleri yukarıda belirtilmiştir.

5-İsteklilerin, 17.08.2021 Salı günü en geç saat 11.00’e kadar teklif zarflarını Ferhuniye Mah. Sultan Mesut Sok. No:...