19 / 04 / 2024

Konya Hich Otel Tripadvisor ın Travellers Choice 2015

Konya Hich Otel Tripadvisor ın Travellers Choice 2015

Dünyanın en saygın seyahat portallarından Tripadvisor 'ın Travellers Choice 2015 ödüllerinde "En iyi romantik oteller" kategorisinde Konya'dan, Mevlana temalı " Hich Otel " Türkiye birincisi seçildi.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Hich Otel Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hich Otel Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Afsaneh Ghadırı ve Aydın İldem tarafından kuruldu.

Beyşehir'de 5.9 milyon TL'ye satılık otel ve arsası!

Konya ili, Beyşehir ilçesi, Ağılönü Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası niteliğindeki taşınmaz 5 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Konya Elitt Otel hizmete açıldı!

Konya'nın Selçuklu Mahallesi 24 Ağustos Bulvarı üzerinde inşa edilen Elitt Otel hizmete açıldı. 33 odalı otel, 68 yatak kapasitesine sahip.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

TOKİ Konya Hadim'de 171 adet konut inşa ediyor!

Konya Hadim İlçesinde büyük projelerin yapımı sürüyor. Bölgede ev sahibi olmak isteyen vatandaşların bütçelerine uygun ev hayalleri de gerçekleşiyor. İhalesi gerçekleşen 80 odalı otel inşaatının ise bu yıl bitirilmesi planlanıyor.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

Konya Gherdan Gold Otel açıldı!

Kızılkaya İnşaat Mimarlık AŞ tarafından İstanbul Yolu üzerinde yapılan 180 yataklı Gherdan Gold Otel hizmete girdi. Gherdan Gold Otel projesiyle Konya'nın imajına ve siluetine katkı sağlamak hedefleniyor.

Konya Ata Termal Otel hizmete açıldı!

Konya'nın Ilgın'daki Ata Termal Otel'in, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vereceği bildirildi. İbrahim Oral, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 yıldır özel müstecir tarafından hizmet veren oteli belediye olarak devir aldıklarını söyledi.

Konya Dergah Otel yenilendi!

Konya'da otel yatırımları devam ediyor. 1976 yılından beri Mevlana Caddesi üzerinde hizmet veren Dergah Otel yenilendi. Dergaha yakın bir noktada bulunan otel, Mevlana'nın misafirlerini nezih bir mekanda ağırlıyor

Konya'daki Kipa Alışveriş Merkezi yıkılıp yerine AVM yapılacak!

Dedeman Konya Otel karşısında, Sille Yolu üzerinde bulunan eski ismiyle Kipa Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında tamamen kapanıyor. AVM binası yıkılıp yeniden yapılacak.

Ever Turizm 10 yılda 33 otel sayısına ulaşacak!

İstanbul ve İzmir'de iki otel ile hizmet veren Ever Turizm, 10 yıl içinde 33 otele ulaşmayı hedefliyor. İstanbul dışında Ankara, Konya, Eskişehir, Edirne ve Çanakkale'de otel yatırımı için mesafe kateden şirket, Van'da da otel planlıyor.

Konya Hich Otel Tripadvisor ın Travellers Choice 2015 Haberi

Konya Hich Otel Tripadvisor ın Travellers Choice 2015

Kubbe-i Hadra (Yeşil kubbe) manzarasıyla misafirlerini ağırlayan otel, logosundan odalarının tefrişine kadar hemen her yerde işlenen Mevlana temasıyla müşterilerine Konya'nın o özel manevi iklimim soluma imkanı sunuyor. Eski bir Konya konağını butik otele dönüştüren Seıkan Vanlı, yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 buçuk yü süren restorasyon çalışmalarının ardından konağm 200 yıllık Selçuklu mimarisinin özgün yapışma sadık kalarak otele dönüştürüldüğünü söyledi. Otel müşterilerinin Hazreti Mevlana'nm sevgi ikliminden etkilendiğine dikkati çeken Vanlı, "Mevlana Müzesi'nin hemen yanı başında konumlanan oteümiz Türkiye'nin en romantik Avrupa'nın da en romantik 19. oteli seçildi. Misafirlerimizin otelimizde hissettikleri romantizm kanaatimizce, Hazreti Mevlana'nın ilahi aşkından besleniyor. Otelimiz aynı zamanda Türkiye'nin en iyi butik oteli seçildi" dedi. 



"HAZRETİ MEVLANA'NIN İLAHİ AŞKI" 


Ödülün seyahat edenlerin yorumlarıyla verildiğine dikkati çeken Vanlı, "En romantik otel kategorisinde...