18 / 04 / 2024

Konya Meslek Edindirme Kursları

Konya Meslek Edindirme Kursları

Konya Büyükşehir Belediyesi, KOMEK Konya Meslek Edindirme Kursları açtığı kurslarla Konya’ya değer katıyor. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar döneminde KOMEK’te ilk defa açılan Emlak Danışmanlığı kursu yoğun katılımla devam ediyor.

İŞKUR MEK, günlük 285 TL maaşla işçi alımı yapacağını duyurdu 

İŞKUR meslek edindirme amaçlı MEK kurslarında istihdam sağlıyor. En az ilköğretim mezunu olan kişiler günlük 285 TL ile bu kursa katılabilir. İŞKUR MEK tarafından yayınlanan bu istihdam için süreç ve şart detayları da paylaşılmıştır. İşte İŞKUR’dan istihdam fırsatı...

İŞKUR'dan gençlere müjde! Hemen başvuran 5 bin 529 TL ödeme alacak!

İşsiz gençlere meslek edindirme kursları açan İşkur'dan gençler harçlık ödemesi geldi. Eğitim alırken kurslardan para kazanan gençler için bir güzel haber daha duyuruldu. Kayıtlı gençler aylık 5 bin 529 TL alacak.

Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Konya Organize Sanayi Bölgesi (KOS) ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında yapılan anlaşma ile Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak.

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Maltepe Sosyal Yasam Merkezi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Sosyal Yasam Merkezi'ni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açtı. Merkezde ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

Ankara Yenimahalle BELMEK açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in dört bir tarafında hizmet veren Belediye Meslek Edindirme Kursları’nın (BELMEK) en büyüğünü, Yenimahalle’de vatandaşların hizmete açtı.

Konya Sarayönü Kız Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sarayönü'nde inşa edilen kız meslek lisesi inşaatında incelemeler yaptı.

Ankara'nın en büyük BELMEK binasında sona gelindi!

Ankara Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde hayata geçirilen 7 katlı Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu'nun inşaatında sona gelindi.

Aziziye'de yeni semt merkezi için geri sayım başladı!

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

Adana'da hükümlüler 76 okulu yeniledi!

Adana'da "Ben De Varım Projesi" kapsamında inşaat, boya ve klima bakım-montajına yönelik meslek edindirme kurslarını tamamlayan hükümlüler 76 okulu yeniledi. Hükümlülere sertifika verildi.

Ankara'nın en büyük BELMEK'i Yenimahalle'ye inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mesleki eğitim kurslarının sayısına bir yenisini daha ekliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (BELMEK) binası, Başkent'in 155 ayrı noktasındaki BELMEK’lerin en büyüğü olacak.

Güneysınır Şehir Konağı Konya'ya değer katacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Güneysınır’da yapımını sürdürdüğü şehir konağı, yüzme havuzu, spor salonları, meslek edindirme kursları ve çok amaçlı salonlarla ilçeye değer katacak.

KOMEK'te emlak danışmanlığı kursu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, KOMEK Konya Meslek Edindirme Kursları açtığı kurslarla Konya’ya değer katıyor. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar döneminde KOMEK’te ilk defa açılan Emlak Danışmanlığı kursu yoğun katılımla devam ediyor.

Konya Meslek Edindirme Kursları Haberi

Konya Meslek Edindirme Kursları

270 branşta eğitim veren KOMEK Konya Meslek Edindirme Kursları, her zaman Konya’ya değer katan yeni branşlarla eğitim veriyor. KOMEK ’te ilk defa açılan Emlak Danışmanlığı kursu Bosna Hersek Sadrettin Kütükçü Kurs Merkezinde haftada üç gün olarak devam ediyor.


Emlak Danışmanlığı Kurs  öğretmeni Ahmet IŞIK, “ Öncelikle müşteriyle nasıl iletişim kurulacağı, satış tekniklerinin nasıl olması gerektiği, kiralık emlak da ve satılık emlak da uyulması gereken kuralları, ofis düzeni ve bir emlak danışmanının kılık kıyafetinin nasıl olması gerektiği gibi genel kuralların yanı sıra imar ve tapu kadastrolar hakkında da krokiler üzerinde ve ölçekli haritalar üzerinde uygulamalı olarak gösterilmektedir. Ayrıca Emlak Danışmanlığı kursuna katılım oldukça, gelecek dönemlerde talep bu dönem gibi fazla olursa daha yüksek modüllü olarak da açılabilir” şeklinde konuştu.


KOMEK KALİFİYELİ EMLAK...