20 / 04 / 2024

konya metro ihalesi ne zaman

konya metro ihalesi ne zaman

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, metro ihalesinin bu ay içinde yapılacağını söyledi. Ayrıca, Ulaştırma Bakanlığı projeye 1 milyar liralık katkı sağlayacak. 

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

TOKİ Konya'daki 3 yeni projesi için start verdi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya'daki üç yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Konya projelerinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya'ya üç yeni proje geliyor! 188 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projelerinin ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Projelerde toplam 188 adet konut yer alacak.

Konyalılar dikkat! TOKİ Konya projesi için beklenen tarih geldi! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ'nin Konya projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Söz konusu projede 63 adet konut yer alacak.

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi bugün!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için beklenen gün geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, dev proje için bugün ihaleye çıkıyor. 

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi yarın!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesinde son aşamaya gelindi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önem verdiği projelerden biri olan metro hattının son ihale aşaması yarın gerçekleşecek. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için geri sayım başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehir içerisinde ulaşım sorununa neşter vurmak için çalışmalarına devam ediyor. İzmirlilerin merakla beklediği Buca metrosu için son ihale aşaması 12 Ağustos'ta yapılacak. 

Mersin metro ihalesi 28 Nisan'da! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kente kazandırılacak metro için yeniden ihaleye çıkıyor. Yeni ihale 28 Nisan tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Konya Karatay'a 831 yeni dükkan! İhalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 1.Etap 45 Adet Sanayi Yapısı (786 Sanayi Dükkanı), 4 Adet Ticari Yapı (44 Adet Ticari Dükkan), 1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 10 Şubat'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.   

TOKİ Konya Beyşehir 317 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

konya metro ihalesi ne zaman Haberi

konya metro ihalesi ne zaman

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı ilk toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği metronun ilk etabının bu ay içinde ihale edileceğini söyledi.  

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, metro taşıtkları Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından alınmasıyla ilgili Ulaştırma Bakanlığı tarafından bir protokol yapılmıştı. Altay,"Bu, 1 milyar liralık bir rakam. Bu taşıt alımları Konya Büyükşehir Belediyesi uhdesinden alınarak bütün yükümlülük Ulaştırma Bakanlığı’na verildi. İhalenin içine de bunlar dahil edildi. Hem metro müjdesi için hem de metro taşıtları alımının Büyükşehir’den alınıp Ulaştırma Bakanlığı’na verilmesinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Ulaştırma Bakanımıza, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Sağlık Bakanımıza, Genel Başkan Yardımcımıza, İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu Konya Büyükşehir Belediyesi için bir...