26 / 04 / 2024

Konya Numune Hastanesi ne zaman tamamlanacak

Konya Numune Hastanesi ne zaman tamamlanacak

Konya Numune Hastanesi'nin yıkılmasından sonra işlerinin durma noktasına geldiğini söyleyen Numune Hastanesi'nin çevresindeki esnaflar, işlerinin eskisi gibi olacağı günleri dört gözle bekliyor.

Konya Numune Hastanesi yüzde 50 tamamlandı!

İnşaatına 2012 yılında başlanan ve şu an yüzde 50'si tamamlanan Konya Numune Hastanesi'nin 29 Ekim'e yetişmesi için büyük çaba sarf ediliyor. İnşaatta 450 kişi çalışıyor. Hekimevi binasının da yıkımına başlandı

Konya Numune Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Numune Hastanesi'nde önceki gün çalışmalar yeniden başladı. İhaleyi alan firmanın batmasının ardından Numune Hastanesi inşaatı uzun süre durmuştu. İhaleyi alan yeni firma çalışmalara önceki başladı.

Haydarpaşa Numune Hastanesi için asbest iddiası!

Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, yıkım esnasında hasta, hasta yakınları ve hemşirelerin asbest tozlara maruz kaldığını dile getirdi.

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkımı başladı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye binası yıkılıyor!

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin dahiliye binasında yıkım çalışmaları başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son 18 yılda 23 bin 575 konut projesini hayata geçirdik!

Konya Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehrimizde son 18 yılda 23 bin 575 konut projesini hayata geçirdik" dedi.

Konya'da raylı sistem hatları genişliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan Konya'da yapılan yatırımlara ilişkin bilgi verdi.

Konya Çevre Yolu'nun birinci kısmı açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Konya Şehir Hastanesi açılışında ulaştırma ve altyapı çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Konya Şehir Hastanesi açılıyor!

1250 yataklı Konya Şehir Hastanesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşiyor....

Konya Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak Konya Şehir Hastanesi, 256 yoğun bakım, 108 acil ve 30 diyaliz yatağı olmak üzere 1250 yatakla hizmet verecek.

Konya Şehir Hastanesi Onkoloji Hastanesi yıl sonunda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘hayalimdi’ dediği şehir hastanelerinden biri daha hizmete açıldı. Konya Şehir Hastanesi’nin 838 yataklı birinci etabında hasta kabulüne başlandı. 

Konya Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından, kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında yapımında sona gelinen Konya Şehir Hastanesi, hasta kabulüne başladı.

Konya Şehir Hastanesi'nin ilk etabı açılıyor!

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, "Tüm bölümleri hazır hale getirilen ve teknik cihazları tamamlanan 1250 yatak kapasiteli hastanenin, ilk etapta 862 yataklı kısmı hizmete açılacak" dedi...

Konya Şehir Hastanesi açılış için hazır!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında inşaat çalışmaları Konya Şehir Hastanesi, açılışa hazır...

Konya Şehir Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Konya Şehir Hastanesi’nin inşaatı bitme aşamasına yaklaştı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bin 250 yataklı ve 412 bin 187 metrekare kapalı alanda inşa edilen hastanenin bu yıl açılabilmesi için her türlü çalışmanın yapıldığını belirtti...

Konya Numune Hastanesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Konya Numune Hastanesi ne zaman tamamlanacak

Konya Numune Hastanesi'nin yeniden inşa edilmesi için 2009 yılında karar alınmıştı. Kararın alınmasıyla beraber yaklaşık 3 yıl önce yıkılan Konya Numune Hastanesi'nin bir bölümü Yazır'a taşınmıştı. Önce TOKİ ve ilgili Bakanlık arasında sorunlar yaşandığından dolayı hastanenin yapımı ertelenmiş, sorunlar aşıldıktan sonra gecikmeli de olsa inşaat başlayacak derken, bu kez de ihaleyi alan firmada sorun çıkmıştı. Firmadan kaynaklanan sorunlarda çözüldükten sonra Konya Numune Hastane'si yeniden inşa edilmeye başlandı. Sorunlar vatandaşları olumsuz etkilerken, sorunlar zincirine bir de hastane çevresindeki esnaflar eklendi. Numune hastanesi çevresindeki esnaflar, hastanenin yıkılması ve ardından hastanenin inşaatının bitirilememesinden dolayı büyük bir zarara uğradıklarını söylediler. Yetkililere seslenerek hastanenin inşaatının bir an önce bitirilmesini isteyen esnaf, işlerinin eskisi gibi olacağı günleri dört gözle bekliyor.


"ESNAFLARIN BAZILARI İŞÇİ ÇIKARMAK ZORUNDA KALDI"


Yavuz...