19 / 04 / 2024

Konya Şehir Hastanesi alanı

Konya Şehir Hastanesi alanı

Baloğlu, Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü' nde Şehir Hastanesi için tahsis edilen alanın tarım arazisi olmadığını belirtirken, yatak kapasitesinin arttığını müjdeledi .

Konya Şehir Hastanesi açılıyor!

1250 yataklı Konya Şehir Hastanesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşiyor....

Konya Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak Konya Şehir Hastanesi, 256 yoğun bakım, 108 acil ve 30 diyaliz yatağı olmak üzere 1250 yatakla hizmet verecek.

Konya Şehir Hastanesi Onkoloji Hastanesi yıl sonunda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘hayalimdi’ dediği şehir hastanelerinden biri daha hizmete açıldı. Konya Şehir Hastanesi’nin 838 yataklı birinci etabında hasta kabulüne başlandı. 

Konya Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından, kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında yapımında sona gelinen Konya Şehir Hastanesi, hasta kabulüne başladı.

Konya Şehir Hastanesi açılış için hazır!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında inşaat çalışmaları Konya Şehir Hastanesi, açılışa hazır...

Konya Şehir Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Konya Şehir Hastanesi’nin inşaatı bitme aşamasına yaklaştı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bin 250 yataklı ve 412 bin 187 metrekare kapalı alanda inşa edilen hastanenin bu yıl açılabilmesi için her türlü çalışmanın yapıldığını belirtti...

Konya Şehir Hastanesi bu yıl hizmete açılıyor!

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, yapımı süren Konya Şehir Hastanesi'nin bu yıl içinde hizmete açılacağını açıkladı.

Konya Şehir Hastanesi 2020’de açılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan ve inşaatına devam edilen Konya Şehir Hastanesi, büyük ölçüde tamamlandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor!

1 milyarın üzerinde borcu olduğu iddia edilen Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor.

Konya Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? Bakan Kurum açıkladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "İnşaatının yarıdan fazlası tamamlanan Konya Şehir Hastanemizi inşallah gelecek yıl açmayı hedefliyoruz." dedi...

Konya Şehir Hastanesi 2020'de hizmete açılacak!

Yeni dönemde sağlık alanında önemli hizmetler planladıklarını söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya'da yapımı devam eden şehir hastanesinin gelecek yıl hizmete açılacağını söyledi.

Konya Şehir Hastanesi 2020'de hizmete girecek!

Sağlık hizmetleri sunmak için çalıştıklarını söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya Şehir Hastanesi'nin 2020 yılında hizmete gireceğini açıkladı.

Konya Şehir Hastanesi 2019'da tamamlanacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya Şehir Hastanesi'ni 2019'da tamamlayacaklarını söyledi.

Konya Şehir Hastanesi alanı Haberi

Konya Şehir Hastanesi alanı

Ankara Ziraat Odası'nın arazının devir işlemleriyle ilgili yasal süreç başlatmasına tepki gösteren Baloğlu, "Onlara ne ise başvuru yaptılar ama mahkeme yürütmeyi durdurma kararı almadı. 

Hastanenin inşa edilmesi sürecini engelleyecek bir durum yok" dedi. 


YATAK KAPASİTESİ ARTTI 

Milletvekili Mustafa Baloğlu, Şehir Hastanesi'ne ilişkin son gelişmeleri değerlendirdi. 600 yataklı planlanan hastaneler kompleksinin Konya'dan Sağlık Bakanlığı'na götürülen teklifle bin 400 yataklı hale dönüştürülmesinin düşünüldüğünü belirten Baloğlu, "Bakanlık onayı gelince hastanemiz bin 400 yatak kapasitesine çıkacak. Hastaneden Konya'da yaşayan herkes faydalanacak" dedi. 


TARIM ARAZİSİ OLSAYDI... 

Arazinin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan Sağlık Bakanlığı'na devrinin tamamlandığını ve tapunun Sağlık Bakanlığı'na geçtiğini ifade eden Baloğlu, iddia edildiği gibi arazinin imar planında tarım arazisi olarak görünmediğine dikkat çekerek "Sadece plan notunda hizmet alanı olarak kaydedilmiş. Bu plan notu Büyükşchir Belediye Meclisi...