26 / 04 / 2024

konya şeker avans

konya şeker avans

Konya Şeker'in bayram avansı 1 Temmuz Cuma günü saat 17.30 itibarıyla çiftçilerin hesaplarına yatırıldı. Konya Şeker ayrıca çiftçilere mazot kuponu dağıtımına da başladı. Konya Şeker, pancar üreticilerine ne kadar mazot desteği vereceğini de açıkladı.

Konya Cihanbeyli Şeker Fabrikası'nda imar planı resmen onaylandı! 

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde kurulacak olan Konya Şeker Fabrikası'nın imar planı bakanlık tarafından onaylandı. 

Kayseri Şeker, çiftçilere 193 milyon liralık ödeme yaptı

Kayseri Şeker Fabrikası, 2023-2024 kampanya dönemi için sözleşmeli ekim yapan çiftçilerine yönelik 193 milyon 247 bin Türk Lirası tutarında söküm avansı ödemesi yaptığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Çiftçiler müjde! Konya Şeker üreticilere 182 milyon lira avans ödemesi yapacak!

Konya Şeker üreticilere 182 milyon lira avans ödemesi yapağını bildirdi. İşte detaylar...

Çiftçilere mazot ödemeleri başladı Kurban Bayramı avansları ise hesaplara yattı! İşte detaylar

Konya Şeker'in bayram avansı 1 Temmuz Cuma günü saat 17.30 itibarıyla çiftçilerin hesaplarına yatırıldı. Konya Şeker ayrıca çiftçilere mazot kuponu dağıtımına da başladı. Konya Şeker, pancar üreticilerine ne kadar mazot desteği vereceğini de açıkladı.

Şeker fiyatlarına gelen zamların arkasında ne var artışlar vatandaşa nasıl yansıyacak? İşte son gelişmeler

Türk Şeker'in, Tarım Kredi başta olmak üzere bazı marketlere sattığı şekere yüzde 67, diğerlerine yüzde 37 tutarında zam yapması piyasada şaşkınlık yarattı. Türkşeker'in dün pancar çiftçisine 476 milyon lira avans ödemesi yapmasının ardından alınan kararın perde arkası ortaya çıktı.

Şeker fabrikalarının özelleştirme süreci meclis gündeminde!

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Şeker fabrikalarının özelleştirme sürecini meclis gündemine taşıdı. Yokuş, Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin yanıtlandırması istemiyle soru önergesi hazırladı..

Bayrampaşa'daki Pancar Motor Fabrikası arsasının satışı iptal!

Kayseri ve Konya Şeker Fabrikalarının sattığı, Erbakan tarafından kurulan Pancar Motor Fabrikasının bulunduğu arazinin satışı, Yargıtay 1.Hukuk Dairesi tarafından hileli olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

Konya NEÜ Kampüs inşaatı ne zaman bitecek?

Konya Valisi Muammer Erol ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ)’nin kampüs inşaatında incelemelerde bulunarak Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker’den bilgi aldı.

ADÜAŞ'ın Konya Meram arsası 2.3 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, ADÜAŞ’a ait Konya Meram arsasını özelleştirdi. Söz konusu taşınmaz 2 milyon 300 bin TL en yüksek teklifi veren Konya Şeker Sanayi'ye satıldı.

Konya Şeker, Soma B Termik Santrali ihalesini kazandı!

ÖYK, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralları'nın,özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi veren Konya Seker Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye satışını resmen onayladı.

Orhaneli Tunçbilek ve Soma termik santralleri devredildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Orhaneli ve Tunçbilek termik santralleri ihalesini 521 milyon dolarla bedelle kazanan Çelikler İnşaat'a, Soma Termik Santrali'nin de 685.5 milyon dolar teklifle kazanan Konya Şeker'e devrini onayladı.

Soma Termik Santrali'nin Konya Şeker'e devrinde engel kalmadı!

Rekabet Kurulu, Soma B Termik Santrali ile taşınmazlarının Konya Şeker veya Kalyon İnşaat'a devri işlemine izin verilmesinde sakınca bulunmadığına karar verdi...

Konya Şeker enerji yatırımlarına ağırlık veriyor!

Kangal Termik Santrali ihalesini 2013 yılında 985 milyon dolarlık teklifle kazanan Konya Şeker, 685.5 milyon dolara Soma B Termik Santrali ihalesini de aldı.

konya şeker avans Haberi

konya şeker avans

Konya Şeker, üretici ortaklarının Kurban Bayramı'nı ekonomik açıdan rahat geçirmeleri için PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu'nun, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin 70. Olağan Mali Genel Kurulu'nda verdiği haber çerçevesinde bayram avansı ödemeleri bayramdan önce hesaplara yatırdı.

Çiftçinin ton başına 15 lira olacak şekilde, toplamda 50 milyon 190 bin lira tutarındaki avans, şeker pancarı üreticilerinin hesabına 1 Temmuz Cuma günü mesai saati bitimiyle birlikte aktarıldı.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, bayramdan önce ilki, ay sonuna doğru da ikinci avansın ödeneceğini belirtti.

Öte yandan çiftçilerin üretim maliyetlerinde en büyük yekünü tutan mazot desteği ödemeleri de yapılacak

Konya Şeker, şeker pancarı üreticisine 118 milyon liralık motorin desteği verecek. 

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, çiftçilere motorin desteğinin bugünden itibaren verilmeye başlandığını açıkladı.  Konya...