29 / 03 / 2024

Konya Seydişehir Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı başladı mı

Konya Seydişehir Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı başladı mı

Atık Su Arıtma Tesisi Projesi'nde ihale süreci bitti, çalışma başladı. 2008 de başlayan AB destekli hibe projesinde yıllardır atıl kalan proje için yer tahsisi yapıldı. Start verilmesi için 610 günlük süre başladı.

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Konya Seydişehir'de 51 adet satılık gayrimenkul!

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya Seydişehir'de yer alan 15 adet iş yeri için kiralama, 51 adet gayrimenkul için de satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

Konya Seydişehir Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Seydişehir'e hakim, yürüme mesafesinde herkesin ulaşabileceği bir millet bahçesini projelendirdik. En geç önümüzdeki yıl itibarıyla da Seydişehirli vatandaşlarımıza millet bahçemizi hizmete açmış olacağız." dedi.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 20 Şubat'ta!

Konya Seydişehir Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 11 Şubat'ta!

TOKİ Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Şubat'ta...

Konya Seydişehir'e 5 yılda 153 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’e kazandırılan yatırımları inceleyerek geçtiğimiz son 5 yılda Seydişehir’e 153 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Konya Seydişehir’e KOMEK binası yapılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’de yeni bir yatırıma imza atılıyor. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KOMEK binasının inşaatında incelemelerde bulundu. 

Mehmet Tutal: Konya Seydişehir yeniden inşa edildi!

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bölgedeki yatırımlardan bahsetti. İlçelerin kamulaştırma çalışmalarıyla yeniden inşa edildiğini söyleyen Tutal, gelecekteki yatırımları anlattı.

Konya Seydişehir Eski Garaj Ve Konut Projesi ihalesi yapıldı!

Konya Seydişehir Eski Garaj Ve Konut Projesi ihalesi yapıldı. İhalesi yapılan 7 bin 855 metrekarelik bir alanda başlayacak olan projede 40 adet işyeri, 72 adet 3+1 ve 20 adet 4+1 olmak üzere 92 adet konut ve otopark yer alacak.

Konya Seydişehir'de 30 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı tarafından, Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi Kat Karşılığı İnşaat Yapılması İşi ihale ediliyor. İhale 6 Haziran'da yapılacak..

Konya Seydişehir'de yıkım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından Seyyit Harun Veli Camii ve Kentsel Tasarım Projesi start aldı. Çarşı meydanında bulunan dükkan ve iş yerleri yıkıldı.

Konya Seydişehir Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı başladı mı Haberi

Konya Seydişehir Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı başladı mı

PROJE bütçesi 8,599 Milyon Avro olan "Seydişehir Atıksu Arıtma Tesisi insası Projesi" 16 Şubat 2015 de ihalesi yapılarak M.P.E. firmasına verildi. İhalesi gerçeklesen proje Diken İci Mevki'sinde 94 Bin m2 alana inşaatı kurulacak. İhale şartnamesine göre tesis 20 ay sonunda faaliyete gececek. Diken İci Mevkii'ne yapılacak Atık Su Arıtma Tesisi ile Sugla Gölü"ün kirlenmesi önlenecek ve gölün beslenmesi için ayrıştırılmış saf su verilecek. Kalan atıklar ise özellikle ağaçlandırmada gübre olarak değerlendirilmesi planlanıyor. 


2008'DE Seydişehir Belediyesi'nin başlattığı projede su ve kanalizasyon hizmetlerinin büyükşehirlere verilmesiyle Koski'ye teslim edildi. Atık su antma tesisi yapım işi yapılan ihale sonucunda 2 İngiliz firması, 1 Fransız firması ve 1 Türk firmasından oluşan konsorsiyum tarafından üstlenildi. Projenin Seydişehir Koordinatörü Mr. Anton Bayers, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı...