23 / 04 / 2024

Konya Ticaret Merkezi açıldı mı

Konya Ticaret Merkezi açıldı mı

Konya BÜSAN Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaatına 2011 yılındı başlanan Konya Ticaret Merkezi (KTM) tamamlandı. 44 bin metrekarelik alanda 3 katlı 5 blok olarak inşa edilen KTM'dc farklı büyüklükte 217 dükkan yer alıyor.

TOKİ'den Konya Karapınar'a 603 konut ve 4 ticaret merkezi!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Şehzadeler Belediyesi ticaret merkezi yaptıracak!

Şehzadeler Belediyesi Ticaret Merkezi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulüyle ihale edilecek. 

Çanakkale Çardak Ticaret Merkezi'nin inşaatı başladı!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Çardak bölgesinde yapılması planlanan Çardak Belediyesi Ticaret Merkezi için inşaat çalışmaları başladı.

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesinin akıbeti TBMM'de!

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesi meclis gündemine taşındı. CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, projenin akıbetini Bakan Turhan'a sordu... 

Yozgat Hal ve Ticaret Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden 400 araçlık kapalı otopark ve Hal ve Ticaret Merkezi’nin alanında incelemelerde bulundu. Arslan, projede çalışmaların hızlandığını söyledi.

Karacabey Ticaret Merkezi Bursa’nın cazibesini artıracak!

Bursa’nın Karacabey ilçesi yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. 116 bağımsız bölümden oluşan Karacabey Ticaret Merkezi'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Yozgat Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden Ticaret Merkezi'nin ve otopark projesinin inşaat alanını inceledi. Arslan, Yozgat Ticaret Merkezi'nin yüzde 90’ının tamamlandığını açıkladı.

Londra Türk Ticaret Merkezi açıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Türk Ticaret Merkezi, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın başkanlığında açıldı. Bakan Pekcan, TTM’de hizmet veren firmaların ürünlerini inceledi.

TOKİ'den Kars'a 366 konut ve 1 ticaret merkezi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ta 366 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Temko Yapım Endüstri Ve Ticaret Merkezi İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Temko Yapım Endüstri Ve Ticaret Merkezi İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Köksal tarafından kuruldu. 

MÜSİAD Suriye'de ticaret merkezi ve ofis açacak!

MÜSİAD, Suriye'de ticaretin geliştirilmesi ve insanların rahata kavuşması için ticaret merkezi ve şube açacak. Derneğin Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi: Geniş, ferah modern ticaret merkezi!

Aktim Ticaret ve İş Merkezi, Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde yer alıyor. Proje Geniş, ferah modern ticaret merkezi olarak yükseliyor.

Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ını tamamladı.

Konya Ticaret Merkezi açıldı mı Haberi

Konya Ticaret Merkezi açıldı mı


Konya BÜSAN Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaatına 2011 yılındı başlanan Konya Ticaret Merkezi (KTM) tamamlandı. 44 bin metrekarelik alanda 3 katlı 5 blok olarak inşa edilen KTM'dc farklı büyüklükte 217 dükkan yer alıyor. 


KTM İdari ve  Mali İşler Koordinatörü Faruk Kaya. bu projeyle BÜSAN Sanayii'nin ticaretin kalbi haline geleceğini, burada ürünlerin 365 gün boyunca sergilenip satışa sunulabileceğini dile getirdi. 


BÜSAN ve çevresindeki sanayilerde hizmet veren 4 bini aşkın firmanın gereksinimi olan avukat, mali müşavir, ofis. sekreterlik, dış ticaret birimlerinin de yakınlaşacağı görüşünü savuıun Kaya. "Merkez, imalata y önelik değil, ticaret ve fınans merkezi olarak hizmet verecek, çarşı katında çok dükkan bulunması giren müşterinin de çok sayıda sektörü bir arada görmesine olanak tanıyacak" dedi. 



Pusula...