04 / 05 / 2024

konya turistik yerleri

konya turistik yerleri

Anı&Şems Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan ve turizm açısından Konya'nın yeterli düzeyde tanıtılamadığını belirten TÜRSAB BYK Başkanı Kazım Yanar, gerçekleştirecekleri projeler ile Konya turizmini geliştireceklerini söyledi...

Konya'da kiralık 6 iş yeri!

Derebucak Belediye Başkanlığı Konya Derebucak'ta yer alan 6 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerleri Çamlık Mahallesi'nde yer alıyor.

Konya'da depo ve iş yerleri satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Akşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Konya ili, Akşehir ilçesi, Meydan Mahallesi'nde yer alan 14 adet iş yeri ve 10 adet depo 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Konya Mevlana Türbesi Arkası Kentsel Yenileme çalışması başlıyor!

Konya'daki Mevlana Türbesi Arkası’nda bulunan kısım kentsel dönüşüme giriyor. Bölgede bulunan çalışmalarla turistik bölgedeki kötü görüntülerin ortadan kalkması amaçlanıyor.

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı'nda 136 dükkan yer alacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, içerisinde tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanların yer alacağı Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatını inceledi.

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatında inceleme!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bedesten bölgesinde yaklaşık bin araçlık otoparkı, Tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanları ile örnek olacak Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatındaki çalışmaları inceledi.

Konya Seydişehir'de yıkım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından Seyyit Harun Veli Camii ve Kentsel Tasarım Projesi start aldı. Çarşı meydanında bulunan dükkan ve iş yerleri yıkıldı.

Samsun Ayvacık'a arap yatırımcı ilgisi!

Samsun'un Ayvacık ilçesine gelerek tarihi ve turistik yerleri gezen Suudi Arabistanlı iş adamı Halit Alhivis'in yetkililerden bilgi aldığı bildirildi.

Konya Cihanbeyli’de yeni imar yolları açılıyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, imar planında yol olarak görünen ancak görümünde yol olmayan yerleri açıyor.Kale, “Gelişime açık, tercih edilen bir bölge olan Cihanbeyli’de yapılaşma hızla artış gösteriyor." dedi.

Konya Derbent'teki sanayi siteleri kaldırılıyor!

Konya’nın Derbent'te hayata geçirilecek proje ve başlatılacak çalışmalarla dere üzerinde sanayi dükkanı dönemi tarih oluyor.Başkan Acar, “Dere üzerinde bulunan dükkan ve iş yerleri risk oluşturduğu gibi, göze de hoş bir örüntü vermiyordu." dedi.

Konya'ya Tarım Müzesi yapılıyor!

Konya Tarihi Buğday Pazarı'nda çalışmaları son hızla devam eden proje kapsamında; bölgeye 800 araçlık katlı yeraltı otoparkı, Tarım Tarihi Müzesi, işyerleri ve meydan yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 3 boyutlu şehir modeli!

Konya Büyükşehir Belediyesi 3 boyutlu şehir modeli oluşturdu. İnternet üzerinde test yayına başlayan 3D Kent Rehberi ve 3D Sanal Tur ile şehir merkezindeki binalar 3 boyutlu görülebilirken tarihi ve turistik mekanlar da 3 boyutlu gezilebiliyor

Konya’da 3 boyutlu şehir modeli oluşturuldu!

Konya’da 3 boyutlu şehir modeli oluşturuldu. İnternet üzerinde test yayına başlayan 3D Kent Rehberi ve 3D Sanal Tur ile şehir merkezindeki binalar 3 boyutlu görülebilirken tarihi ve turistik mekanlar da 3 boyutlu gezilebiliyor.

Adıyaman'da muhtarlar turistik yerleri gezdi!

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun 15. İstişare ve Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Adıyaman’ a gelen muhtarlar Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini de gezmeyi ihmal etmediler...

konya turistik yerleri Haberi

konya turistik yerleri


Turizm açısından Konya'nın yeterli düzeyde tanıtılamadığını belirten TÜRSAB BYK Başkanı Kazım Yanar, gerçekleştirecekleri projeler ile Konya turizmini geliştireceklerini söyledi. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Konya 21. Dönem Bölgesel Yürütme Kurulu'nun yönetimi Anı&Şems Otel'de düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı. Turizm açısından Konya'nın yeterince tanıtılmadığının altını çizen TÜRSAB BYK Başkanı Kazım Yanar, Konya'nın tanıtımını artırarak turizm acentalarının sorunlarını çözeceklerini söyledi. Selçuk Üniversitesi (SÜ) Turizm Fakültesi Seyahat İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdullah Karaman ile acentaların yaşadığı elaman sıkıntısını çözmek amacıyla protokol imzalayacaklarını ifade eden Yanar, "Önümüzdeki süreçte üniversitelerimizin ilgili bölümleri ile imzalayacağımız protokolle öğrencilerimizin staj için kapı kapı dolaşmasından ziyade müracaatlarını ve CV'lerini TÜRSAB büromuza yapacaklar ve acentalarımız da aynı merkezden nitelikli eleman eksikliklerini gidermiş olacak ve öğrencilerimiz de daha birinci sınıftan...