25 / 04 / 2024

Konya yıldızlar parkı

Konya yıldızlar parkı

Konya Büyükşehir Belediyesince inşa edilen, Türkiye'nin havacılık temalı en büyük parkı "Türk Yıldızları Parkı", törenle hizmete açıldı.

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede?

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Yıldızlar İnşaat'tan Kartal'a 611 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Yıldızlar İnşaat, İstanbul Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Projede konutların yanı sıra 45 adet ticari alan da yer alacak.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Kartal Esentepe'de satışa çıkardığı arsa Yıldızlar İnşaat'ın oldu. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnş. ve Tic. A.Ş. arasında imzalar atıldı. 

Öz Yıldızlar Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldızlar Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Myratjan Seyıdov tarafından kuruldu.

Yıldızların evleri satışta!

Kovid-19 salgını emlak ve konut sektörünü değiştirdi. Birçok ünlü yıldız evini satıyor. İşte evlerini satan yıldızlar...

Yıldızlar Emlak Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızlar Emlak Yapı Taahhüt Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldızlar ve Müslüm Yıldızlar ortaklığında kuruldu.

Ak Yıldızlar Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Habib Taştan, Lütfullah Yakın ve Oğuz Okumuş ortaklığında kuruldu.

Yıldızlar 34 Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızlar 34 Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldızlar Yatırım Holding’den Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon lira destek!

Yıldızlar Yatırım Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon TL’lik bağış yaptı.

İFM'nin altyapı ihalesi Yıldızlar İnşaat'ın! 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin, “altyapı tamamlama” ihalesi “21b” usulüyle yapıldı. 509 milyon TL'lik ihale Yıldızlar İnşaat’a verildi...

Yıldızlar İnşaat Zekeriyaköy KÖY projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yıldızlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek Zekeriyaköy KÖY projesinde yer teslimi yapıldı...

Zekeriyaköy KÖY projesini Yıldızlar İnşaat 349.7 milyon TL'ye inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Zekeriyaköy KÖY projesi kısmi olarak tasdiye edilmişti. Emlak Konut, yüklenici Yıldızlar İnşaat ile 349 milyon 750 bin TL'ye sözleşme imzaladı... 

Konya yıldızlar parkı Haberi

Konya yıldızlar parkı

Konya Büyükşehir Belediyesince inşa edilen, Türkiye'nin havacılık temalı en büyük parkı "Türk Yıldızları Parkı", törenle hizmete açıldı.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ankara yolundaki 321 bin metrekarelik alanda inşa edilen parkın açılış töreninde, akrobasi timi Türk Yıldızları'nın, Türk ordusu ve Hava Kuvvetlerinin göz bebeği olduğunu söyledi.


Türk Yıldızları'nın Konya'nın en önemli değerlerinden ve markalarından olduğuna dikkati çeken Akyürek, parkı Türk Yıldızları'na ithaf etmekten gurur duyduklarını dile getirdi.


Akyürek, Konya'nın "2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti" seçildiğini anımsatarak, şunları kaydetti:


"Konyamızın her alanda güçlenmesi, dünya şehirleri içindeki yerini daha da farklı noktaya taşımak için canla, başla hizmet veriyoruz. Tüm belediyelerimiz ve kurumlarımızla Konyamızı bir dünya şehri yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Türk Yıldızları Parkı, Konyamızın bir eseri. Bu eserimizi ülkemizin bağımsızlığı için can...