29 / 03 / 2024

kooperatiflekonut satışı

kooperatiflekonut satışı

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kredi ile ev alma şartlarındaki zorluklar nedeniyle kooperatiflerin hala cazibesini koruduğunu söylüyor.

Aliağa`da satılık arsa

İzmir Defterdarlığı Aliağa Mal müdürlüğü Çakmakla Kendirci Köyü'nde bulunan 2 adet arsayı açık teklif usulü ile satışa çıkardı.

Karatay`da satılık arsa

Konya Karatay Belediye Başkanlığı Tatlıcak Mahallesi 2 parselde kayıtlı 17 bin 498 metre karelik gayrimenkulü kapalı teklif usulü ile satışa çıkardı.

Gökçeada cezaevi satılacak

Çanakkale Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Gökçeada ilçesi, Dereköy, Malaki yöresinde 4 parselde kayıtlı 200 bin 300 metre kare yüzölçümlü, kargir cezaevi binaları ve tarlanın 55 bin metre karelik kısmı ve üzerinde bulunan 6 adet binayı satışa çıkardı.

Hurriyetemlak.com satılık konut portföyü şimdi garantimortgage.com`da!

Hurriyetemlak.com ve Mortgage uzmanı Garanti, satılık ev arayanlar için yeni ve farklı bir hizmet başlattı.

Milli Emlak`tan satılık 10 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir ve İzmit'te Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 10 arsa!

Büyükçekmece`de inşa edilecek Milpark`ın satışları başlıyor

Milpa A.Ş, İstanbul Büyükçekmece'deki Milpark Konut Projesinin satış ve pazarlamasına bu ay itibarıyle başlayacak.

Milli Emlak`tan satılık 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa!

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

kooperatiflekonut satışı Haberi

kooperatiflekonut satışı

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları kredili alıma göre çok daha uygun koşullarda ev sahibi yapan konut kooperatiflerinin 1990’lı yıllardaki “kötü ün”ünü ortadan kaldırmak için kolları sıvadı.


Başkent başta olmak üzere çok sayıda lokasyonda yaklaşık 50 yıldan beri inşaat sektörüne katkı sağlayan BESA Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kredi ile ev alma şartlarındaki zorluklar nedeniyle kooperatiflerin halen cazibesini devam ettirdiğini kaydetti.


Buna karşın özellikle 1990’lı yıllarda bitmeyen inşaatlar, teslim edilmeyen konutlar, bir türlü kavuşulamayan tapular gibi çok sayıda sıkıntı nedeniyle konut kooperatifi ile ev sahibi olma fikrinin alıcıyı korkuttuğunu ifade eden Efe Bezci, şunları söyledi:


“Konut tercihleri değişirken, kimi alıcı bütçesine uygun evi bulmakta zorlanıyor. Yeni nesil projeler özellikle orta gelir grubunun bütçesini aşabiliyor. Bu yüzden kooperatif sistemi çok daha uygun geliyor....