19 / 04 / 2024

köprüceli gayrimenkul şirketi

köprüceli gayrimenkul şirketi

Köprüceli İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi , 8 Şubat 2013 tarihinde, 40 bin TL sermaye ile, İlhan Bertan Köprüceli ve Başak Köprüceli ortaklığıyla kuruldu...

Çin'de emlak krizi giderek büyüyor! Dev gayrimenkul şirketi zorda!

Aldığı krediyi ödeyemeyen Çin’in en büyük emlak ve gayrimenkul şirketi olan Country Garden tasfiye dilekçesiyle karşı karşıya... 

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye’nin dev projesi 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart'ta hizmete açılıyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Çanakkale'de senelik değer artışı konutlar için yüzde 32, arsalar için yüzde 38, araziler için ise yüzde 37 olarak gerçekleşti.

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Amın Dada, Hassan B. H. Mourtaja ve Shakıl Ahmed Beganı ortaklığında kuruldu.

Vınstoss Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vınstoss Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Khalıl tarafından kuruldu.

Enis Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enis Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Şallı tarafından kuruldu.

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Sunshine Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunshine Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.Asıf Darzabı tarafından kuruldu.

Samiroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samiroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Otomobil Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al Sharbajı tarafından kuruldu.

Gaven Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaven Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Pekel ve Ömer Fahir Şen ortaklığında kuruldu.

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Çelik tarafından açıldı.

Gobsom Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gobsom Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullahı Alı Warsame, Ahmed Abukar Jalwo, M. Baradhay Mohamuud ve Zakarıa Osman Husseın ortaklığında kuruldu.

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu. 

köprüceli gayrimenkul şirketi Haberi

köprüceli gayrimenkul şirketi

40 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları ve gibi gayrimenkulleri almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Şemsettin Günaltay Caddesi NO:92 B Blok Denli Apartmanı Daire:2 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, İlhan Bertan Köprüceli ve Başak Köprüceli ortaklığıyla...