18 / 04 / 2024

Koray İnşaat sosyal sorumluluk

Koray İnşaat sosyal sorumluluk

Koray İnşaat, Parlamenterler Spor Kulübü Derneği tarafından "Sizin için yarışıyoruz" sloganıyla bedensel engelliler yararına düzenlenen otomobil yarışının ana sponsoru oldu...

Sosyal medyada kira krizi tam gaz: Kiralarda yüzde 25 zam sınırı kalkarsa çok kişi evsiz kalır, sokakta kalır!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kira anlaşmazlıkları, sosyal medyada sık sık gündeme geliyor. İnşaat Mühendisi mühendisyen isimli kullanıcı, kiralarda yüzde 25 zam sınırı kalkarsa ne olacağını sordu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İnşaat halindeki yeni bina sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu! Eksikler ve hatalar şok etti!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından inşaat halindeki yeni bir binanın görselini paylaştı. Paylaşıma resmen yorum yağdı, binadaki eksikler ve hatalar şok etti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Rusya'da sosyal konutların metrekare fiyatı yüzde 4 arttı!

Rusya İnşaat Bakanlığı’nın, sosyal yardım kapsamındaki konut alımları için belirlediği standart konut metrekare fiyatı 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren yüzde 4 arttı.

Orhun Kartal kimdir?

Koray İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı Orhun Kartal kimdir? Orhun Kartal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur. İşte Orhun Kartal'ın biyografisi..

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Ersözlü tarafından kuruldu.

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Koray Ergün tarafından kuruldu.

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. kuruldu!

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Uğurlu tarafından kuruldu.

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadur Punar ve Faruk Çelik ortaklığında kuruldu.

Vera Sosyal Hizmetler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Sosyal Hizmetler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Doğan tarafından kuruldu.

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devan eden Pendik Belediyesi yeni bir sosyal tesisi daha Pendiklilere kazandırıyor. İnşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Hayaltepe Sosyal Tesisi, eşsiz deniz manzarası ve havadar konumuyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının inşaat başlangıç töreni çok yakında!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Zemin Etütleri, ÇED Raporu, Teşvik Belgesi, İmar İzni, İnşaat Ruhsatı yükleniyor" ifadeleri ve "İnşaat Başlangıç Töreni" için "Çok yakında" ifadeleri kullanıldı...

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktar tarafından kuruldu.

Koray İnşaat sosyal sorumluluk Haberi

Koray İnşaat sosyal sorumluluk

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünün saygın kuruluşlarından Koray İnşaat, Parlamenterler Spor Kulübü Derneği tarafından bedensel engelliler yararına düzenlenen Otomobil Slalom Yarışı'na ana sponsor olarak destek verdi.

"Sizin için yarışıyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Fatma Şahin’in katılarak startını verdiği yarıştan elde edilen gelir, 81 ildeki engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunmak amacıyla kullanılacak.

Ankara 75. Yıl Hipodromu Park Alanı’nda düzenlenen yarışma, özel olarak hazırlanan otomobillerle gerçekleştirildi. 34 vekilin kıyasıya mücadele ettiği yarışma sonunda birinciliği Fahrettin Poyraz alırken, Gülşen Orhan ikinci, Bayram Özçelik ise üçüncü oldu. Dereceye girenler kupalarını Bakan Fatma Şahin’in elinden aldı.

Yarışma öncesi konuşma yapan Bakan Şahin, sosyal sorumluluk kapsamında engelliler için yarış yapılacağını belirterek, milletvekillerinin yasama ve denetimin yanı sıra sosyal sorunlara karşı da görevlerinin olduğunu...