25 / 04 / 2024

Kordon İstanbul ön talep

Kordon İstanbul ön talep

Kordon İstanbul projesinin yeni etabı satışa sunuldu. Ön talep toplanan yeni etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. 

Kordon İstanbul'da ödemeler 2022'de!

Ege Yapı imzasıyla Belgrad Ormanı'nın yanı başında yükselen Kordon İstanbul projesinde hemen taşınma fırsatının yanı sıra, ödemeye 2022'de başlama imkanı sunuluyor.

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

The Superior Suites Kordon İstanbul’dan 20 yıl boyunca kira garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul” için ön talep toplanmaya başladı. Proje yatırımcılarına 20 yıl kira garantisi sağlamayı hedefliyor. 

The Superior Suites ön talep topluyor!

Kordon İstanbul projesinin 3. Etabı olan The Superior Suites ön talep topluyor. Proje Belgrad Ormanı yakınlarında yükseliyor.

Kordon İstanbul'da teslim fırsatları! 72 ay vade imkanı!

Ege Yapı tarafından Belgrad Ormanı'nın yanı başında hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinde hemen teslim daireler, Ege Yapı bünyesinde 72 ay vade fırsatı sunuluyor...

Kordon İstanbul'da avantajlı ödeme imkanı!

Ege Yapı tarafından Belgrad Ormanı yakınında geliştirilen ve A sınıfı enerji kimlik belgesine sahip Kordon İstanbul'da ikinci etap satışları devam ediyor...

Maşa ile Koca Ayı Ege Yapı'nın Kordon İstanbul'un satış ofisinde!

Koray Varol Akademi, “Maşa ile Koca Ayı”nın karakterlerini Ege Yapı’nın Levent ve Maslak’ın yanı başında geliştirdiği Kordon İstanbul projesinin tanıtım ofisinde çocuklarla buluşturdu.

Kordon İstanbul ödeme planı 2018!

Kordon İstanbul ödeme planı kapsamında 10 yıl vade 0,98 faizle bankasız kefilsiz ödemeler yapılıyor. Ege Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul Seyrantepe'de yer alıyor.

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Kordon İstanbul yeni etap fiyatları 2018!

Ege Yapı tarafından Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul'da yeni etapta daireler ön satışa çıktı..

Kordon İstanbul ödemeleri 2018!

Kordon İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı yeni etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Kordon İstanbul'un yeni etabı satışta! Ön talepler toplanıyor!

Kordon İstanbul projesinin yeni etabı satışa sunuldu. Ön talep toplanan yeni etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. 

Kordon İstanbul fiyat listesi 2018!

2019 yılının sonunda teslim edilecek olan Kordon İstanbul projesinde a 84 ay sıfır faiz ve 3 bin 300 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor..

Kordon İstanbul ön talep Haberi

Kordon İstanbul ön talep

Kordon İstanbul'da "ön talep" toplanmaya başlanan ve 1+0'dan 3+1'e kadar farklı yaşam seçeneklerinin bulunduğu "yeni etabın" ilk fiyat avantajını kaçırmamak için hemen talep bırakabilirsiniz.

Ön talep toplanan Kordon İstanbul projesinin yeni etabında satışlar başladı. 2 bin 450 TL'den başlayan taksit ödemeleri bulunan projede 60 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor.

Ege Yapı imzasını taşıyan Kordon İstanbul projesinde konut mağazalar ve alışveriş caddesi yer alıyor. 2019'da teslim edilmesi planlanan proje  559 daire ve 55 adet mağazadan oluşuyor.

820 milyon TL yatırım değerine sahip Kordon İstanbul projesinde 1+0 ile 4+1 arasında daireler dizayn edildi. Projedeki dairelerin alanları 41 metrekare ile 226 metrekare arasında değişiyor. 


 
Kordon İstanbul'da hobi odaları, kütüphane, sanat atölyesi, özel sinema salonu, karaoke odası, çocuk oyun kulübü, misafir...