26 / 04 / 2024

körfez köprü ihalesi

körfez köprü ihalesi

Ulaştırma Bakanlığının hazırladığı 6 yeni otoyol projesinden ilki olan ve Körfez'e bir köprü yapımını da kapsayan Gebze-İzmir güzergahında yapılacak otoyol projesi bir hafta içinde ihaleye çıkarılıyor.

TOKİ'den Nusaybin'e 2 yeni köprü! İhalesi bugün!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet Köprü İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Tunceli halat köprü ihalesi Temmuz sonunda!

Tunceli Peri Çayı üzerinde yapımı tamamlanan Pembelik Barajı'nın köprüleri sular altında bırakması nedeniyle bazı mezralarda yaşayan insanlar mahsur kaldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bu mezralara çelik halat köprü yapılması için gazeteye ilan verdi.

Cunda-Ayvalık arası köprü ihalesi Ocak ayında yapılacak!

Ayvalık Hasat Şenliği'ne katılan Başkan Edip Uğur, ilçeyi dünya markası yapacaklarını söyledi. Uğur, Cunda ile Ayvalık'ı bağlayacak köprünün taş olacağını ve ihalesinin ocak ayında yapılacağını ifade etti

Aksaray Seyir Terası Köprüsü'nün yapımı başladı!

Aksaray Belediyesi’nin 7 adet köprü ihalesi içerisinde yer alan Seyir Terası Köprüsünün yapımı için ilk kazma vurdu.

İMO üyeleri Körfez Geçiş Köprüsü'nde inceleme yaptı!

Japon mühendisin intiharının ardından tamamlanması geciken Körfez Geçiş Köprüsü'ne İnşaat Mühendisleri Odası tarafından teknik gezi düzenlendi.

Ali Toltar, Körfez Geçiş Köprüsü inşaatını gezdi!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İMO üyeleri ile birlikte Körfez Geçiş Köprüsü İnşaatı’nı gezdi. Toltar ise, "Dünyanın dördüncü büyük köprüsüne ev sahipliği yapacak olması ile Dilovası çok önemli bir ilçedir" dedi.

Yalova, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ile değerleniyor!

Yalova, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü sayesinde değer kazanıyor. Yerli yatırımcıların yanı sıra Arapların da gözdesi olan Yalova’da 10 yıl önce 10 lira olan metrekare fiyatı şimdi 400 liraya, 50 lira olan ise 700 liraya çıktı.

İzmit Körfez Köprüsü Yalova'da arsa fiyatlarını artırdı!

Gebze-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapımına devam edilen ve gelecek yıl mart ayının sonuna doğru açılması planlanan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü sayesinde Yalova'da arsa fiyatlarında 2-3 kat artışlar kaydedildi.

Körfez Köprüsü'nün geçiş ücreti açılmadan 2 kat zamlandı!

Zaman'ın haberine göre; İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Körfez Köprüsü'nün geçiş ücretine daha açılmadan 2 kat zam geldi.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nden son durum fotoğrafları!

29 Ekim 2010 yılında temeli atılan İzmir Körfez Geçiş Köprüsü Mart 2016 yılında hizmete açılacak. Tamamlandığında, 3 gidiş ve 3 geliş toplam 6 şeritle hizmet verecek olan köprü, aynı zamanda dünyanın 4'üncü büyük asma köprüsü unvanını alacak.

Körfez Geçiş Köprüsü'nün geçiş ücreti 2 kat zamlandı!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Körfez Köprüsü'nün geçiş ücretine daha açılmadan 2 kat zam geldi. Seneye açılması beklenen Körfez geçişinin 35 dolar olarak belirlenen ücreti dolar 1.43'ten 2.80'e çıkınca katlandı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor. Köprünün 2016 yılının Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

körfez köprü ihalesi Haberi

körfez köprü ihalesi
Şartname ve gerekli dokümanların hazırlandığı ihaleye ilişkin yayımlanacak ilan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından onaylandı. İhale şartnamesinde, firmalardan işletme yılı süresi talep edilecek. Bu kapsamda, şartname şartlarını yerine getiren ve en kısa süreyi taahhüt eden firma ihaleyi kazanacak. 4 yılda bitirilmesi hedeflenen 421 kilometrelik proje, Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale...