27 / 04 / 2024

körfez köprüsü ihalesi

körfez köprüsü ihalesi

Ulaştırma Bakanlığının hazırladığı 6 yeni otoyol projesinden ilki olan ve Körfez'e bir köprü yapımını da kapsayan Gebze-İzmir güzergahında yapılacak otoyol projesi bir hafta içinde ihaleye çıkarılıyor.

Çanakkale Köprüsü ihalesi onaylandı, inşaat başlıyor!

Dün ihale sonucu açıklanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı 18 Mart'ta başlayacak. Çanakkale Köprüsü ihalesini Türk Kore ortak girişimi, Kore firması Daelim ve SK ile Türkiye'den Yapı Merkezi ve Limak'tan oluşan de ortak girişim grubu kazandı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün yüzde 50'si tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in 2016 yılının Mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Çanakkale Köprüsü'nün ihalesi ne zaman olacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Anadolu'ya ve Avrupa'ya erişim sağlayacak Çanakkale Köprüsünün ihalesi bu yıl gerçekleştirilecek.

İzmit Körfez Köprüsü Mart'ta açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda, gündemdeki konularla ilgili soruları yanıtladı. Bakan Bilgin, "İzmit Körfez Köprüsü'nü, inşallah mart ayında trafiğe açacağız" dedi.

Körfez Geçiş Köprüsü Türkiye'nin hayaliydi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, "Hepiniz iyi biliyorsunuz Körfez Geçiş Köprüsü Türkiye'nin hayaliydi ama hiçbir iktidar buna cesaret edemedi" dedi.

İzmit Körfez Köprüsü'nde son 5 ay!

İzmir ve İstanbul arasını 3,5 saate indirecek olan İzmit Körfez Köprüsü'nün Mart ayında tamamlanacağı açıklandı. Açıklama Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin'den geldi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son durum ne?

Bakan Müezzinoğlu, Vali Münir Karaloğlu ve beraberindekilerle Gebze-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında inşa edilen otoyolun Bursa kısmı ile İzmit Körfez Köprüsü'nde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Körfez Köprüsü gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi oldu!

Çalışmaları devam eden İzmit Körfezi geçiş köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını hızla artırırken, Körfez hattı da Türk ve yabana yatırımcının yeni gözdesi haline gelmeye başladı.

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü incelendi!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile Sağlık Bakanı, İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün 252 metre yüksekliğindeki kulesine çıkarak incelemelerde bulundu.

İzmit Körfez Köprüsü'nde kabloların döşenmesi Kasım'da bitecek!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan Gebze Orhangazi İzmir Otoyol Projesi’nin en önemli parçası olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü 252 metre yüksekliğe ulaştı!

Sanayi Bakanı Işık ve Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 252 metre yüksekliğe ulaşan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Türkiye'nin son 10 yılda geldiği durumu bir kez daha anladıklarını ifade etti.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü Nisan 2016'da açılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık ile Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün 252 metre yüksekliğindeki kulesine çıkarak incelemelerde bulundu.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatında son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık ile Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün 252 metre yüksekliğindeki kulesine çıkarak incelemelerde bulundu.

körfez köprüsü ihalesi Haberi

körfez köprüsü ihalesi
Şartname ve gerekli dokümanların hazırlandığı ihaleye ilişkin yayımlanacak ilan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından onaylandı. İhale şartnamesinde, firmalardan işletme yılı süresi talep edilecek. Bu kapsamda, şartname şartlarını yerine getiren ve en kısa süreyi taahhüt eden firma ihaleyi kazanacak. 4 yılda bitirilmesi hedeflenen 421 kilometrelik proje, Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale...