25 / 04 / 2024

körfezde arsa fiyatları

körfezde arsa fiyatları

Mülkiyeti Körfez Belediyesi'ne ait olan 4.369,00 metrekare yüzölçümlü arsa 17 Haziran 2015 günü saat 15:00'da ihale ediliyor.

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını nasıl etkiledi?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Henüz hizmete açılmayan köprü şimdiden arsa fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Müstakile talep, arsa fiyatlarını artırdı!

Pandeminin ardından tek katlı müstakil evleri talebin artması arsa satışlarını etkiledi. Aylık 80-90 bin olan konut dışı gayrimenkul satışı 135 bine ulaştı. Artan taleple beraber son bir yılda arsa fiyatları yüzde 47’ye varan oranda artış kaydetti.

Yerli otomobilin üretileceği fabrika yakınındaki köyde arsa fiyatları zirve yaptı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın hayata geçirileceği Bursa'nın Gemlik ilçesindeki alana komşu Gençali Mahallesi’nde ev ve arsa fiyatlarının 10 katına kadar çıktığı bildirildi.

Nef City 82 arsa fiyatları!

Nef City 82 arsa fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Kırşehir Kaman'da hayata geçiriliyor. İşte Nef City 82 arsa fiyatları...

Kaş’ta konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 arttı!

Beyaz yakalıların en çok tercih ettiği tatil beldelerinden birisi. Kaş’ta son üç yılda konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 oranında arttı. Arsa yatırımı açısından öne çıkan bölgelerin başında Çukurbağ ve Bayındır Köyü geliyor...

İzmir'in köylerinde arsa fiyatları uçtu!

İzmir'in merkezinde ve köylerinde bulunan arsaların değerleri arttı. İzmir'in köylerinde arazi fiyatları son 4 yılda yüzde 120 artış gösterdi.

Çanakkale Köprüsü ile arsa fiyatları 20 kat arttı!

1915 Çanakkale Köprüsü son üç yılda bölgedeki arsa fiyatlarını 20 kata, konut ücretlerini ise 4 kata varan oranlarda artırdı.

Burdur Bucak'ta arsa fiyatları arttı!

Burdur Bucak'ta Emlakçılık yapan Hüseyin Sayar, bölgede kış aylarında inşaat alanında durgunluk yaşandığını belirtti. Sayar, merkezde fazla arsa kalmadığını ve sebeple arsa fiyatlarının arttığını söyledi.

Nidapark Küçükyalı Rezidans fiyatlar!

68 bin 785 metrekare arsa alanına sahip Nidapark Küçükyalı Rezidans projesi İstanbul Anadolu yakasında Maltepe-Küçükyalı bölgesinde konumlandırılıyor. Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidapark Küçükyalı Rezidans fiyatlar!

Erzurum'da arsa fiyatları 4 kat arttı!

Erzurum'da 22 bölgede yaklaşık 7 milyon metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kentte yapılan çalışmalar sonucunda arsa fiyatları 4 kat arttı.

körfezde arsa fiyatları Haberi

körfezde arsa fiyatları

Mülkiyeti Körfez Belediyesi'ne ait olan 4.369,00 metrekare yüzölçümlü arsa 17 Haziran 2015 günü  saat 15:00'da ihale ediliyor.  Taşınmazın satışı kapalı teklif ususlü ile yapılacak.


Körfez Belediye Başkanlığından:

Belediyemize ait Kuzey mahallesi, G23B21C3B pafta, 1901 ada 9 numaralı, 4.369,00 m2 yüzölçümlü, 1/1000 ölçekli, uygulama imar planında TİCARET (T1 yoğun ticaret kullanımına sahip) alanında kalan taşınmaz Kapalı Teklif (Arttırma) Usulü ile karşısında belirtilen tarih ve saatte Kocaeli Körfez Belediyesi Hizmet Binası Encümen Salonunda Encümen (İhale Komisyonu) huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu uyarınca satış ihaleleri yapılacaktır. İsteklilerde aranacak belgeler:

a - İkametgah belgesi(resimli)

b - Nüfus cüzdanı sureti(resimli)

c - Geçici teminatını yatırdığına dair makbuz

d - Şirketler, Ticaret odası belgesi, İmza sirküleri, Yetki belgesini ibraz etmek zorundadır.

e - İhaleye vekaleten katılınılıyorsa vekaletname (noterden)

f - İstenen belgelerin...