24 / 04 / 2024

Korkmaz Gayrimenkul Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Korkmaz Gayrimenkul Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Korkmaz Gayrimenkul Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Engin Korkmaz imzasıyla kuruldu.

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Korkmaz tarafından kuruldu.

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Kacır ve Celil Kacır ortaklığında kuruldu.

Efbay İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efbay İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Meyk Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meyk Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Esat Güzel ve Yusuf Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Bitex Port Gayrimenkul Bilgisayar İnşaat Hafriyat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Bitex Port Gayrimenkul Bilgisayar İnşaat Hafriyat Hırdavat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Keçi tarafından kuruldu.

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi bugün ESenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Baran tarafından kuruldu.

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Dursun Korkmaz tarafından kuruldu.

Çeşme'de gayrimenkul yatırımlarına katlanarak artıyor! Fiyatlar yerinde durmuyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) bünyesinde hizmet veren önde gelen emlak komisyoncularından Özgür Korkmaz, Çeşme'de artan talebin  konut fiyatlarını da artırdığını söyledi. İşte detaylar...

Mys Saros Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mys Saros Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Lachyn Korkmaz ve Sedat Baysu ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı yapmak için doğru zaman mı?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Esfender Korkmaz, bugünkü köşesinde gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Esfender Korkmaz'ın 'Gayrimenkule yatırım yapılır mı?' başlıklı yazısı...

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Alya 4 Mevsim’de hafriyat çalışmaları başladı!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya 4 Mevsim projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Korkmaz Gayrimenkul Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Korkmaz Gayrimenkul Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Korkmaz Gayrimenkul Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Engin Korkmaz imzasıyla kuruldu.


Korkmaz Gayrimenkul Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-NALBURİYE a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c. Her türlü nalburiye işleri yapmak. 2-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,...