16 / 04 / 2024

koronavirüs bodrum gayrimenkul sektörü

koronavirüs bodrum gayrimenkul sektörü

Koronavirüs salgını tüm dünyada yayılırken, ticaretten ekonomiye, gayrimenkulden inşaata birçok sektörü de etkiliyor. ERA Life Bodrum Brokeri Burcu Güngör Tezal, Covid-19 salgınının Bodrum gayrimenkul sektörüne etkilerine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Koronavirüs salgını sonrası ev arayışları ne oldu?

Koronavirüs salgını ile beraber yaşam standartlarımızın değişmesiyle gayrimenkul alım şekilleri de değişti. Eskiden 20 kişinin gezdiği daireleri şimdilerde en fazla 3-4 kişi inceliyor. Peki, daireleri gezmeden kiralamak mümkün mü? 

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Koronavirüs Bodrum’a ilgiyi durdurmadı!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Kira fiyatlarına koronavirüs etkisi!

Koronavirüs ve deprem nedeniyle büyük şehirlerden kaçan vatandaşların ilk tercihi Bodrum oluyor. Bu durumu fırsat bilen ev sahipleri de kira fiyatlarına zam yapmaya başladı.

Bodrum'daki arsalara koronavirüs dopingi!

Tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs nedeniyle Bodrum'da arsa fiyatları katlandı...

​Koronavirüs gayrimenkul sektörünü şekillendirdi!

Koronavirüs emlak sektörünü yeniden şekillendirdi. Artık mülkler, sanal turlarla gezilirken tapular da online olarak satın alınabiliyor.

Gayrimenkul sektöründe koronavirüs dönemi!

Koronavirüs döneminde gayrimenkul sektöründeki değişimleri anlatan Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, ''Covid-19 virüsünün etkisi ile gayrimenkul yatırımı, alım satım gibi işlemler ikinci plana itilmeye başlandı'' dedi.

Koronavirüs korkusu yazlık fiyatlarını yükseltti!

Koronavirüs salgınıyla birlikte birçok insan tatillerini yapmak için yazlık kiralamayı ya da satın almayı seçiyor. Bu durum da Çeşme'den Şile'ye, Bodrum'dan Kaş'a kadar yazlık bölgelerde fiyatların yükselmesine yol açtı.

Kiralık villalara koronavirüs ilgisi!

Koronavirüs sonrası izole tatil isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Kaş, Kalkan, Adrasan, Bozburun, Çeşme, Datça, Fethiye, Bodrum, Marmaris’te kiralık villa ve butik otellerin dolulukları temmuzun başından bu yana yaklaşık yüzde 100’lere ulaşmış durumda...

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe neler değişecek?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanılabilecek değişimleri anlattı. Yazıcı, apartman görevlileri, ortak alan kullanımı gibi konulara değinen Yazıcı, "Dubleks daireler ve balkonlu evler öne çıktı" dedi...

Koronavirüs sürecinde gayrimenkul yatırımcısı dijital işlemleri tercih etti!

Kuzeybatı Gayrimenkul yıllar öncesinden başladığı dijital dönüşüm ile sektöre öncülük ediyor. Koronavirüs salgını sürecinde, Kuzeybatı’nın sosyal medya üzerinden gelen trafiğinde yüzde 200 oranında artış yaşandı.

Koronavirüs sonrası konut satışları artacak mı?

Gayrimenkul ve inşaat sektörü de koronavirüs salgınından etkilenen sektörlerden oldu. Peki koronavirüs, gayrimenkul ve inşaat sektörünü nasıl etkileyecek? Konut satışları ve konut fiyatları artacak mı? Gülin Coşkun, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Demand Grup Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Demirbaş,  gayrimenkul sektörünün koronavirüs salgınının ardından büyük değişim yaşayacağını anlattı. 

koronavirüs bodrum gayrimenkul sektörü Haberi

koronavirüs bodrum gayrimenkul sektörü

Salgın süreci gayrimenkul sektörünü olumsuz etkilerken yazlık bölgelerdeki gayrimenkul sektörünün nasıl etkileneceği herkesin merak ettiği konulardan. ‘Küçük İstanbul’ olarak nitelendirilen Bodrum’da gayrimenkul sektörünün nasıl etkileneceğine ilişkin ERA Life Bodrum Brokeri Burcu Güngör Tezal açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs salgını sürecinin Bodrum Gayrimenkul piyasasını olumsuz etkilediğini ifade eden ERA Life Bodrum Brokeri Burcu Güngör Tezal, "Şu an talep az olsa da normalleşme süreci başladığında talep artacak. Yaşadığımız süreç emlak pazarlama sektöründe ‘aydınlanma’ başlattı ve yeni gündem değer yaratıcı Gayrimenkul PR modeli olacak" diye konuştu.

Burcu Güngör Tezal, "Şu an ciddi bir durgunluk var. Nadiren de olsa yazlık evlere yönelik yer göstermeleri oluyor. Ticari gayrimenkullere ilgi azaldı. Genel olarak gayrimenkul hareketliliğinin 10’da 1’e indi. İkinci konutları olan mülk sahiplerin satma eğiliminde olduğunu gözlemliyoruz. Bir süre...