27 / 04 / 2024

köye taşınan ünlüler

köye taşınan ünlüler

Ünlüler arasında büyük şehirlerden köylere göç trendi hızla yayılıyor. İşte doğaya kesin dönüş yapan kendilerine yeni hayatlar kuran o ünlüler.

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Taşıt kredisi tavan yaptı derken CUPRA ve SEAT'tan güzel haber! 300 bin TL’ye kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı

Seçimlerden önce mart ayında yüzde 23 seviyelerinde olan taşıt kredileri geçen hafta yüzde 46,399 seviyesine ulaştı. Taşıt kredileri tavan yaparken araba almak isteyenler için CUPRA ve SEAT'tan 300 bin liraya kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı haberi geldi.

A101’den koltuk takımı 6.990 TL’ye, Taç granit derin tencere 329 TL’ye, 40’lık mangal 139 TL’ye düştü!

A101’'in başlattığı indirim kampanyasının yarın sona ereceğini duyurdu. Bu kapsamda, 27 Temmuz 2023’te koltuk takımı 6.990 TL’ye, Taç granit derin tencere 329 TL’ye, 40’lık mangal 139 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Temmuz...

2022'de Türkiye'ye 300 dolar milyoneri taşındı! Özel Servet Göçü Raporu yayımlandı! 

Özel Servet Göçü Raporu 2023'e göre, geçtiğimiz sene ürkiye'ye taşınan dolar milyoneri sayısı 300 şeklinde belirlendi. İşte ayrıntılar...

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı? Bugün AVM'ler kaçta açılacak 2022? Kurban Bayramı AVM çalışma saatleri 2022!

Kurban Bayramı'nın ilk gününde alışveriş yapmak ve AVM'ye gitmek isteyen vatandaşlar, AVM çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, bayramın ilk günü AVM'ler açıkmı? Bugün AVM'ler açık mı 2022? AVM'ler bayramda açık mı? Bayramdan sonra AVM'ler açık mı? İşte detaylar..

Şehir hastanesine taşınan hastanelerin binaları ne olarak kullanılacak?

Sayıştay’ın Sağlık Bakanlığı’na ait 2020 yılı denetim raporunda, taşınan hastanelere yer verildi. Raporda, şehir hastanesine taşınan hastanelerin binaları ne olarak kullanılacağına da değinildi.

Kentten köye taşınanlara 435 bin TL yardım! 

Kente olan göçün artmasıyla köylerde oluşan nüfus problemin ortadan kaldırılması için hükümetler tarafından teşvik politikaları hayata geçiriliyor. Öyle ki bazı köylerde taşınanlara 435 bin TL yardım yapılıyor. 

Kontes Alexandra Tolstoy malikaneden çıkarıldı, köy evine taşındı!

Putin’in gözdesiyken “hain” ilan edilen Rus finansçının eski eşi malikâneden çıkarılınca köye taşındı.

Dizisi ve konseri olmayan ünlüler Bodrum’a taşındı!

Tatil sezonun bitmesiyle tüm tatilciler Bodrum'dan dönmeye başladı. Kışın sezonlarını sakin geçiren Bodrum ünlüler için yaşam merkezi haline geldi. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşe yazısında kış sezonunu Bodrum'da geçiren ünlüleri kaleme aldı.

Kıbrıs pandemi hastanesinin ihalesini 85 milyon TL'ye Taş Yapı aldı!

Sağlık Bakanlığı’nın sadece 10 Covid-19 hastası olan Kuzey Kıbrıs’a yaptıracağı “100 yataklı prefabrik pandemi hastanesini ihalesi" 85 milyon TL'ye Taş Yapı'ya verildi.

Çankırı Obruklu Köy'ün sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan Obruklu köy sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Compass, portföyünü Türkiye’ye taşıyacak!

ABD’de 2007'den beri gayrimenkul danışmanlığında bulunan Çağlar Acar, ülkenin en büyük bağımsız gayrimenkul şirketleri arasında yer alan Compass’ın portföyünü Türkiye’ye taşıyacak.

Dublin'deki dünyanın en büyük yeşil bina konferansı 24-25 Mart'ta!

Dünyanın dünyanın en büyük yeşil bina konferansı olan 2020 GreenBuild Europe 24-25 Mart tarihlerinde Dublin'de gerçekleştirilecek...

köye taşınan ünlüler Haberi

köye taşınan ünlüler

Ünlüler arasında büyük şehirlerden köylere göç trendi hızla yayılıyor. Şehrin gürültüsünden bunalan ünlüler çareyi doğaya sığınmakta buluyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Özlem Tekin, Müge Boz, Ege, Hayko Cepkin gibi birçok ünlü isme son olarak doğal yaşam tutkunu olan Demet Evgar katıldı.

'Avlu' dizisinin başarılı oyuncusu Muğla'da eski bir köy evi satın aldı. 250 bin liraya aldığı evi restore ettirmek isteyen oyuncu fırsat buldukça Muğla'ya gidiyor. 

Çareyi doğaya sığınmakta bulan ünlüler kervanına bir dönemin en ünlü dansçılarından Burçin Orhon'da katıldı. Bir yandan dans sanatına yeni kuşaklar kazandırmayı planlayan Burçin Orhon, bir yandan da satın aldığı köy evinin restorasyonuyla ilgileniyor.

Şehrin gürültüsünden kaçıp, doğaya sığınan ünlüler arasında Hakan Altun da yer alıyor. Mandıra Filozofu filmini izleyen Hakan Altun ,...