24 / 04 / 2024

Kozan Gayrimenkul

Kozan Gayrimenkul

Kozan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, İlhami Başkara tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ocak'ta Sancaktepe'de Yunus Emre Mahallesi içinde kuruldu.

Kozan Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozan Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Can Kozan Oğuz Kozan tarafından kuruldu.

Reysaş Gayrimenkul Kozan'daki depo projesinin yapı ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kozan'daki depo projesinin yapı ruhsatını aldı.

Adana'da 1 milyon 920 bin 688 TL'ye satılık gayrimenkul!

Adana İli Kozan İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 920 bin 688 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı Kozan İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Adana'da 1 milyon 938 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

Adana İli Kozan İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 938 bin TL olarak belirlendi.Gayrimenkulün satışı Kozan İcra Dairesi tarafından 23 Temmuz 2014 günü yapılacak.

Kozan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, İlhami Başkara tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ocak'ta Sancaktepe'de Yunus Emre Mahallesi içinde kuruldu.

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Eva Gayrimenkul lisanslı şirketler arasına girdi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş., 23 Mart 2009 tarihi itibarı ile  Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesine alındı

Vakıflar, Malatya'da 13 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Malatya'nın Merkez, Darende ve Arapgir ilçelerinde bulunan toplam 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alması kolaylaşacak

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alımında formalitelerin azaltılması ve sürecin kolaylaştırılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Kozan Gayrimenkul Haberi

Kozan Gayrimenkul

Kozan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, İlhami Başkara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Kozan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kozan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres:

YUNUS EMRE MAHALLESİ, VEYSEL KARANİ CADDESİ, N.154...