20 / 04 / 2024

kozcağız çim saha

kozcağız çim saha

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Bartın Üniversitesinde öğrenci mevcudu 7 bin 600... 8 bine doğru devam ediyordu. Bartın'da bir yeni yurdumuzu hizmete açtık. İnşallah Bartın'da yeni yurtlar yapmaya da devam edeceğiz" dedi...

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Salih Özceylan tarafından kuruldu.

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Gökhan Özdağlı tarafından kuruldu.

Bartın Kozcağız'a okul müjdesi!

Bartın'a Kozcağız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. Arsası hazır olan okulun yapım işi, Milli Eğitim Bakanlığı'nca 2017 yılı yatırım programı kapsamına alındı.

Bursa Atatürk Stadı, Atatürk Meydanı oluyor!

Bursa'daki Atatürk Stadı, içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim saha olan ve 100 bin kişinin toplanabileceği Atatürk Meydanı olacak.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda sona gelindi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nde sona gelindiğini açıkladı. Turan, Akyazı Spor Kompleksi için çim saha, koltuk ve skorbord ihalelerinin yapıldığını bildirdi.

Bartın-Kozcağız 1. Merhale Projesi için acele kamulaştırma!

2016 yılı yatırım programında yer alan “Bartın-Kozcağız 1. Merhale Projesi” kapsamındaki Kozcağız Barajının yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Alanya'ya yeni futbol sahası!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Oba Mahallesi’nde Sadullahoğlu Futbol Sahası’na 50x95 metre ebatlarında çim saha yapımı çalışmalarına başladı. Drenaj ve alt yapı çalışmalarının sürdüğü sahanın 15 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Hatay Belen'e 4 adet spor tesisi yapılacak!

Hatay’ın Belen İlçe Belediye Başkanı Adnan Vurucu, ilçeye 1’i çim saha 3’ü basketbol sahası olmak üzere toplam 4 adet tesisin yapılacağını açıkladı.

Konya Akşehir'de sentetik çim saha çalışmaları tamamlandı!

Büyükşehir Yasası ile Konya’nın Akşehir ilçesinin bir mahallesi haline gelen Doğrugöz’de, Akşehir Belediyesi tarafından başlatılan sentetik çim saha çalışmaları tamamlanarak bitirildi.

Yılmaz Erdoğan evinin bahçesine çim saha yaptırdı!

Yılmaz Erdoğan, futbol oynayan oğlu Rodin için, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde aldığı evinin bahçesine özel çim saha yaptırdı, Erdoğan, oğluyla birlikte çim sahada idman yapmayı da ihmal etmiyor.

Bartın Kozcağız'da ana cadde ve çevre düzenlemeleri tamamlandı!

Kozcağız Belediyesi’nin, ana cadde ve çevre düzenlemeleri projesi başarıyla sona erdi. Çalışmalarla ilgili konuşan Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, “Proje kapsamında Toplam 1200 metre uzunluğunda sıcak asfalt yapıldı.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'na sosyal tesis yapıldı!

Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nın yanında bulunan iki sentetik çim saha için yeni soyunma odaları yaptı. GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Amatör futbol takımlarımız bu kış maçlarda bu tesis sayesinde rahatlayacak” dedi.

kozcağız çim saha Haberi

kozcağız çim saha


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Sözünün eri olan bir kadroyuz. Söz verip de yapmadığımız hiç bir şey yok" dedi.


Bakan Kılıç, yapımı tamamlanan Amasra Spor Salonu, Merkez Sentetik Çim Saha ve Kozcağız Beldesi Sentetik Çim Sahaları için Ömer Tepesi Spor Salonu'nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.


Kılıç, burada yaptığı konuşmada, 2003 yılında Türkiye'nin en az 40 ilinde üniversite olmadığını hatırlatarak, bu kentlerde üniversiteye sahip olmanın hayalinin dahi bulunmadığını söyledi. Bugün ise bu illerin tamamının üniversitelerine kavuştuğunu aktaran Kılıç, şöyle konuştu:


"Bartın Üniversitesinde öğrenci mevcudu 7 bin 600... 8 bine doğru devam ediyordu. Bartın'da bir yeni yurdumuzu hizmete açtık. İnşallah Bartın'da yeni yurtlar yapmaya da devam edeceğiz. Yeni yurtlar yapacağız ki Bartın Üniversitesi daha da büyüyecek. Bartın-Amasra arasında tünel, Karabük-Bartın arasında duble...