26 / 04 / 2024

kraton şerifali

kraton şerifali

Şerifali'de yükselen Kraton Garden projesi kapsamında konutların yıl sonu satışa çıkması planlanıyor. Satış ofisi önümüzdeki ay açılacak...

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları'nın temeli atıldı!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlut Ustabaş tarafından kuruldu.

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi açıldı!

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Köse tarafından açıldı. 

TimeLife İstanbul Şerifali’de yükseliyor!

İstanbul’un yükselen değeri Şerifali'de AykPlus Yapı imzasıyla hayata geçirilen TimeLife İstanbul projesinde  1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Otogar, Trafo ve Enerji Nakil Hatlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 25 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için başvurular başlıyor!

TOKİ Ataşehir Şerifali projesinde yer alan 25 konut kurasız olarak satışa çıkıyor, projede yer alan konutlar için başvurular 7 Ağustos'ta başlayacak.

Şerifali Dekon Luna satılık daire!

Toplam 90 adet daireden meydana gelen Dekon Luna projesinde tamamı peşin ödemelere yüzde 10+yüzde 5 indirim uygulanıyor. Şerifali Dekon Luna satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Şerifali'de gayrimenkul fiyatları yüzde 40 arttı!

ERA Gayrimenkul uzmanları, İstanbul'da yüksek değer artışıyla dikkat çeken ve yükselen fiyatlarıyla kısa sürede yatırımcısının yüzünü güldüren bölgeyi açıkladı. Kentsel dönüşümün yoğun olarak uygulandığı Şerifali'de fiyatlar son 4 yılda yüzde 40 arttı.

Şerifali Kule Rams'ta yüzde 10 indirim kampanyası! 395 bin TL'ye!

İstanbul Şerifali'de hayata geçirilen Kule Rams projesinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede konutlar 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Emporia İstanbul Şerifali fiyatlar!

Emporia İstanbul Şerifali projesinde 36 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Emporia İstanbul'da yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Cuento İstanbul Şerifali!

Cuento İstanbul Şerifali daire fiyatları 400 bin liradan başlıyor. YDK Yapı projesi Cuento İstanbul Şerifali'de daire teslimlerinin 2017 yılı Temmuz ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

kraton şerifali Haberi

kraton şerifali

Kraton İnşaat'ın hayata geçirdiği Kraton Garden projesi, Şerifali'de yer alıyor.2012 Aralık'ta inşaatına başlanacak Kraton Garden'da satış ofisi ve satışlar yıl sonuna doğru başlayacak. 


Kraton Garden'da konut ve ofisler yer alacak. Projedeki konutların alanları 50 metrekareden başlıyor ve 300 metrekareye kadar yükseliyor. 21 katlı olacak Kraton Garden'da 1+1,2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alacak. 



Toplam 86 dairenin yer alacağı Kraton Garden'da dairelerin tavan yüksekliği 6 metre olacak. Projede ayrıca konutların 40 metrekarelik teras ve kat bahçeleri de bulunacak. 



Kraton Garden'da alanları 150 metrekare olarak belirlenen 5 ticari ünite bulunacak. Kraton Garden'da spa salonu, buhar odaları, fitness merkezleri ile birlikte açık ve...