23 / 04 / 2024

kredi pazarı verileri

kredi pazarı verileri

Konut kredisi faiz oranlarındaki değişiklik durmak bilmiyor. Kredi Pazarı'ndan derlenen verilere göre konut kredisi faiz oranlarında tekrar değişiklik yaşandı. Konut kredisi faiz oranları ne durumda?

İstanbul'da İFM'nın açılışıyla ofis pazarı canlandı! 

Türkiye gayrimenkul pazarı görünümü 3.Çeyrek 2023 Ofis pazarı verileri belli oldu. Bu kapsamda İstanbul'da İFM'nın açılışıyla ofis pazarı canlandı.

Otomotiv pazarında daralma bekleniyor! Kur ve faiz artışları talebi frenleyecek!

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, bu yıl otomotiv pazarında rekor üzerine rekor kırıldığını belirtirken, gelecek yıl ise sektörde daralma beklendiğini dile getirdi. Berkel, parasal sıkılaşma ve taşıt kredi faiz oranları sebebiyle 2024’de piyasada bir yavaşlama beklediklerini aktardı.

Konutta kredi desteği kira sorununu çözer! Ev alacaklar bu detaylara hemen bakın! 

Emlak Uzmanı Dr. Mustafa Koçak, Temmuz ayı konut satış verileri ile beraber, ilk kez konut alacaklara verilecek kredi desteğini değerlendirdi. Koçak, ilk defa konut alacaklara verilecek kredi desteğinin kira sorununu da çözeceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Kredi kartı harcamalarında ilk kez böyle bir şey yaşandı! Uzmanlar şoke oldu! İşte o korkunç tablo!

Tüketiciler kredi kartı harcamalarına hız verdi. Merkez Bankası verileri 4 haftalık ortalamada kartlı harcamaların ilk defa 100 milyar TL’yi aştığını gösterdi. İşte detaylar...

Kredi pazarında neler oluyor? İşte bankaların taşıt kredisinde yeni şartı!

Gazeteci Erdal Sağlam, Mesele Ekonomi kanalında yaptığı haftalık değerlendirmede bankalar, krediler ve piyasalarda neler olduğuna dair edindiği bilgileri paylaştı.

Yüzlerce kişinin kredi kartı bilgileri hacklendi

Kişisel Verileri Koruma Kurumu Flo bünyesindeki ayakkabı mağaza devi InStreet'in internet sitesinin hacklendiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre bazı vatandaşların kimlik bilgilerinin yanında kredi kartı bilgileri da ele geçirildi.

Kredi kartınız varsa bu habere hemen tıklayın! Bilgilerinizi 2 dolara satıyorlar! Bu dolandırıcılıktan nasıl kurtuluruz?

Sağlık kuruluşları tarafından toplanmış olan kişisel sağlık bilgileri gün geçtikçe daha fazla siber saldırıların hedefi haline gelmiş durumda. Kredi kartı bilgileri ve kişisel bilgiler karaborsada da satışa çıkmış durumda. Bu bilgiler, 2 dolara satılırken, sağlık verileri 363 dolara satılıyor.

Euro'su olanlar acilen baksın! Euro kaç TL oldu? Euro bugün ne kadar? İşte 21 Ağustos 2022 Pazar günü Euro/TL!

Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasından kurlarındaki yükseliş hız kazandı. Euro/TL bugün kaç TL oldu? Piyasalardaki son durum ne? Euro kurunda son dakika verileri yakından takip ediliyor. İşte 21 Ağustos Pazar günü Euro/TL kuruna dair merak edilen tüm detaylar…

İstanbul'da ofis fiyatları hangi ilçelerde arttı?

Koronavirüs salgını ofis pazarını nasıl etkiledi? Ofis metrekare fiyatları arttı mı? REIDIN tarafından konuya ilişkin bir çalışma yapıldı. İşte o çalışmanın sonuçları ve Kovid-19 sürecinde ofis pazarı verileri...

En uygun konut kredisi faizi ne kadar oldu?

Son haftada konut kredisi için gelen ek teşvikler ve bankaların arzını artırmaya yönelik destekler sonrasında kredi pazarı hareketlendi. En uygun konut kredisi faiz ne kadar oldu?

Aylık 2 bin TL taksitle ne kadar konut kredisi alınır?

Bankaların faiz oranlarının düşmesi ile konut kredisi maliyetleri de azaldı. Kredi Pazarı aylık 2.000 TL taksitlerle ne kadar konut kredisi alınabileceğini hesapladı...

2 bin lira taksitle ne kadar konut kredisi alınır?

Bankaların konut kredisi faiz oranları bu haftada düşmeye devam etti. Güncel faiz oranları ile aylık 2 bin TL taksitlerle ne kadar konut kredisi alınabileceğini Kredi Pazarı araştırdı... 

VakıfBank konut kredisi faizleri Temmuz 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri dahilinde cazip faiz oranları ve kampanyalar sunmaya devam ediyor. En düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran VakıfBank’ın konut kredisi kampanyalarını Kredi Pazarı araştırdı...

kredi pazarı verileri Haberi

kredi pazarı verileri

Konut kredisi faiz oranlarında yine değişiklik yapıldı. 10 yıllık kredi faiz oranları kapsamında Yapı Kredi faiz oranları yüzde 0,91'den başlıyor. DD Mortgage da faiz oranını yüzde 0,91 olarak belirledi. 


Kuveyt Türk faiz oranları yüzde 0,93, Denizbank faiz oranları yüzde 0,98 ve Albarakatürtk faiz oranları yüzde 0,99 olarak belirlendi.


Bunun dışındaki bankalar konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1'lerin üzerinde tuttu. 


Ziraat banaksı konut kredisi faiz oranı yüzde 1, Akbank faiz oranı yüzde 1,05 Türkiye Finans faiz oranı yüzde 1,06 ve İş Bankası faiz oranı yüzde 1,09 olarak belirlendi.


Kredi Pazarı'ndan derlenen konut kredisi faiz oranlarına göre Vakıfbank'ın faiz oranı yüzde 1,12 iken, Anadolubank ve Finansbank faiz oranı yüzde 1,14.


Halkbank müşterilerine yüzde 1,15 faiz oranından kredi kullandırtıyorken, Şekerbank yüzde 1,19 oranından kredi kullandırtıyor.


Garan Bankası ve...