20 / 04 / 2024

Kripto paralar son dakika

Kripto paralar son dakika

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar için kritik hafta başladı. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Piyasalar gözünü Fed’e çevrildi! Altın, dolar ve kripto paraların yönü yeniden şekillenecek...

Piyasaların geleceğini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) kararı merakla bekleniyor. Fed kararı altın, dolar ve kripto paraların yönünü belirleyecek. İşte detaylar...

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralarda iç açıcı günler yaşanmıyor. Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını sona erdireceğine ilişkin kuvvetli işaret arıyor.

Kripto paralar dipten çıkmak için işaret arayışında! Bitcoin'de son durum ne? 

Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını durduracağı ile ilgili kuvvetli işaret arayışında. 

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

Şubat ayında en fazla kazandıran yatırım aracı kripto paralar oldu

Şubat ayı küresel piyasalardaki belirsizlikler ile geçti. ABD Merkez Bankası Fed’in yüksek enflasyon endişesi nedeniyle faiz artırımlarına devam edeceği beklentisi pay piyasalarını ve altını olumsuz yönde etkilerken, kripto paralar kazandırdı.

Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazandı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların toplam piyasa değeri 1 trilyon 116 milyon dolara çıkarkan, Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazanarak güne 24 bin 600 dolar seviyesinde başladı. 

Kripto paraların şahı Bitcoin, FED toplantısını bekliyor!

FED öncesi piyasaların riskli varlıklardan kaçış isteği son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto para piyasasını da etkiledi. Hafta sonu 24 bin doların kıyısına kadar gelen Bitcoin, 22 bin 00 dolar seviyesine çekildi. 

Bitcoin birden neden düştü? Kripto paralar çakılıyor!

Bitcoin'de (BTC) geçtiğimiz saatlerde yaşanan düşüşün nedeni ne? İşte kripto paraların değer kaybının arkasında yatan çok gizli neden!

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?

Kripto para yatırımcılarına müjde! İflas ve hacklenme tehdine karşı varlıklar sigortalanacak!

Türkiye kripto para yatırımlarında dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor. Son yıllarda sektörde yaşanan iflaslar nedeniyle kripto paralar eski parıltılı günlerini geride bıraksa da, hem sektörün gelişimi hem de yatırımcıları ilgilendiren güzel haberler gelmeye başladı.

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? İşte öne çıkan gelişmeler!

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? Kripto para piyasasında neler olduğuna dair gelişmeleri derledik. Kriptonun yönü nereye gidecek. İşte detaylar…  

Kripto paralar Ocak ayının ilk yarısının galibi oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Ocak ayının ilk yarısında kripto paralar en çok getiri sağlayan yatırım aracı oldu. İşte kripto paralar ile ilgili son dakika detayları...

Kripto paralar son dakika Haberi

Kripto paralar son dakika

Kripto paraların şahı olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. 

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü yaptığı açıklamada kripto para birimi Bitcoin ile ilgili önemli detaylar verdi. Kripto paralar için kritik haftanın başladığını kaydeden Beste Naz Süllü merak edilen sorulara da açıklık getirdi. 

Kripto para yatırımcıların gözdesi olan Bitcoin'in Avrupa'da yasaklanacağı iddia ediliyor. Peki Bitcoin nereye gidiyor? Bitcoin Avrupa'da yasaklanacak mı? İşte detaylar... 

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü'nün kripto para değerlendirmesi şu şekilde: "Kripto paralar için kritik hafta başladı, bugün Avrupa Parlamentosu tarafından enerji yoğun kullanan Bitcoin başta olmak üzere iş kanıtı (proof of work) coinlerinin üretiminin ve kullanımın yasaklaması oylanacak. Oylama gayet kritik ve sürprizli geçecek. Parlamento taslağa karar...