19 / 04 / 2024

Kripto paralar için kritik hafta başladı!

Kripto paralar için kritik hafta başladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar için kritik hafta başladı. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...



Kripto paraların şahı olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. 

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü yaptığı açıklamada kripto para birimi Bitcoin ile ilgili önemli detaylar verdi. Kripto paralar için kritik haftanın başladığını kaydeden Beste Naz Süllü merak edilen sorulara da açıklık getirdi. 

Kripto paralar için kritik hafta başladı!

Kripto para yatırımcıların gözdesi olan Bitcoin'in Avrupa'da yasaklanacağı iddia ediliyor. Peki Bitcoin nereye gidiyor? Bitcoin Avrupa'da yasaklanacak mı? İşte detaylar... 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön