19 / 04 / 2024

Kriya Time nerede

Kriya Time nerede

Toplam 8 bin 125 metrekare arsa alanına yayılan projenin yüzde 60'ı yeşil alandan oluşuyor. Tuzla Kriya Time fiyat listesi kapsamında daireler 165 bin liradan başlıyor.

Kriya Time Tuzla teslimleri ne zaman?

Satya Yapı tarafından hayata geçirilen proje toplam 22 bin metrekare inşaat alanına yayılıyor. Proje toplam 8 bin 125 metrekare arsa alanında yükseliyor. Peki Kriya Time Tuzla teslimleri ne zaman?

Tuzla Kriya Time adres!

Toplam 8 bin 125 metrekare arsa alanında yükselen proje Satya Yapı imzasıyla yükseliyor. Tuzla Kriya Time adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Tuzla' da yükseliyor.

Kriya Time Tuzla Projesi fiyat bilgisi!

Satya Yapı tarafından hayata geçirilen projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Kriya Time Tuzla Projesi fiyat bilgisi kapsamında daireler 165 bin liradan başlıyor.

Kriya Time teslimleri ne zaman?

Toplam 22 bin metrekare inşaat alanına yaılan proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükseliyor. Proje Satya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Kriya Time teslimleri ne zaman?

Kriya Time Satya Yapı fiyat listesi!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükselen proje 8 bin 125 metrekare arsa alanına yayılıyor. Kriya Time Satya Yapı fiyat listesi kapsamında 165 bin liradan başlıyor.

Tuzla Kriya Time satış fiyatları!

Toplam 22 bin metrekare inşaat alanına yayılan proje Satya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Tuzla Kriya Time satış fiyatları 165 bin liradan başlıyor kata ve cepheye göre yükseliyor.

Satya Yapı Kriya Time satılık daire!

Yüzde 60'ı yeşil alandan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Satya Yapı Kriya Time satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Tuzla Kriya Time ne zaman teslim?

Satya Yapı tarafından hayata geçirilen proje toplam 8 bin 125 metrekare arsa alanına yayılıyor. Prrojenin yüzde 60'ı yeşil alandan oluşuyor. Peki Tuzla Kriya Time ne zaman teslim?

Sinpaş Time projesi nerede?  

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Ataşehir Sinpaş Time Evleri'nde 1+0 daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor..

Folkart Time 2 nerede?

Toplam 750 daire ve 17 ticari üniteden meydana gelen Folkart Time 2 projesi Aralık 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Folkart Time 2 nerede?

İzmir Folkart Time 2 satış ofisi!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen projede yeni etap hazırlıkları başladı. Peki İzmir Folkart Time 2 satış ofisi nerede yer alıyor?

Folkart Time Bornova nerede?

Folkart Time projesi Toplam 360 konut, 48 ticari birim, 271 ofis ve kolej alanından oluşuyor. ''Folkart Time Bornova nerede?'' sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Tuzla Kriya Time güncel fiyatları!

Tuzla Kriya Time güncel fiyatları 2+1'lerde 330 bin TL'den başlıyor. Kriya Time Tuzla projesi Aralık 2017'de teslim ediliyor...

Tuzla Kriya Time proje teslim tarihi!

Tuzla Kriya Time projesinde 2+1 bahçe katı dairelerin fiyatları 308 bin TL'den başlıyor. Kriya Time Tuzla projesinde 188 adet konut yer alıyor...

Kriya Time Tuzla doğa öncelikli tasarımıyla yükseliyor!

İstanbul’un planlı büyüme gösteren ilçelerin başında yer alan Tuzla’da, Satya Yapı güvencesiyle yeni bir proje hayata geçiyor.

Kriya Time Tuzla'da 3+1'ler 430 bin TL'den başlıyor!

İstanbul’un planlı büyüme gösteren ilçelerin başında yer alan Tuzla’da, Satya Yapı güvencesiyle yeni bir proje hayata geçiyor. Projede 3+1 daireler 430 bin TL'den başlıyor.

Kriya Time Pendik projesi geliyor!

Kriya Time Tuzla'nın yüzde 50'si kısa süre içinde satıldı. Emlakkulisi.com olarak Satya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan'la Kriya Time projesini ve 2016 hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Kriya Time Tuzla'da 24 ay vadeyle 276 bin TL'ye 2+1!

Satya Yapı tarafından hayata geçirilen Kriya Time projesinde 2+1 daireler 24 ay vadeyle 276 bin TL'den satışa sunuluyor. Proje, bahçe katı dahil 6 katlı, 7 bloktan meydana geliyor.

Kriya Time Tuzla'da 165 bin TL'ye 1 oda 1 salon konutlar!

KRİYA Time Tuzla'da 1+1 dairelere 165.000 TL., 2+1 dairelere 252.500 TL.’den başlayan fiyatlar ile sahip olabilir, İstanbul’un parlayan yıldızı Tuzla’nın keyfini aileniz ve dostlarınızla doyasıya yaşayabilirsiniz.

Satya Yapı Kriya Time Tuzla'da 1+1 evler 165 bin TL!

KRİYA Time Tuzla, Tuzla’nın en değerli arsalarından birinde, Hızır Reis Caddesi üstünde gözde lokasyonu ile trafik ve yol gürültüsü olmayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.

Kriya Time Tuzla'da 252 bin 500 TL'ye 2+1!

''Tuzla’da sizin ve aileniz için mutluluk zamanı'' konsepti ile hazırlanan ve bölgedeki en kaliteli ve en modern mimariye sahip olacak olan proje, bahçe katı dahil 6katlı, 7 bloktan oluşuyor.

Kriya Time nerede Haberi

Kriya Time nerede

Toplam 22 bin metrekare inşaat alanına yayılan proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçiriliyor. Yüzde 60'ı yeşil alandan meydana gelen projenin inşa çalışmaları Ocak 2016'da başlaması planlanıyor.


Sosyal donatı alanları arasında projede çocuk oyun alanları, meyve ağaçları, süs su göletleri, buhar odası, sauna, barbükü alanı, kamelyalar, yürüyüş alanı, zengin peyzaj alanı, kapalı havuz, fitness ve kreş bulunuyor.


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 8 bin 125 metrekare arsa alanında yükseliyor. Projede daire teslimleri Haziran 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Tuzla Kriya Time fiyat listesi kapsamında 165 bin liradan başlayıp 425 bin liraya kadar yükseliyor. Projede ödemeler kapsamında özel ödeme planı uygulanıyor.


Adres: Rauf Orbay Cad. Nazan Sk. No:57 Lagoon Plaza...