19 / 04 / 2024

ktif Bank Genel Müdürü Serdar Sümer

ktif Bank Genel Müdürü Serdar Sümer

BJK Başkanı Orman: "Beşiktaş kendi kaynakları ile yapmış olduğu bu stadyumda en önemli desteği Aktif Bank ailesinden gördü" şeklinde konuştu.

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

BOTAŞ eski Genel Müdürü konuştu: Bedeli bizler ödeyeceğiz

BOTAŞ eski Genel Müdürü Gökhan Yardım BOTAŞ’ın tartışmalara neden olan ve Deutsche Bank’tan aldığı 929 milyon dolarlık krediyle ilgili açıklamalarda bulundu. “Keşke Türkiye’deki bankalardan alınsaydı bu kredi” diyen Yardım, “Sonuçta buradaki bedeli bizler ödeyeceğiz”  dedi.

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürünü piyasa istikrarına destek olacak!

Alternatif Bank Genel Müdürü Gür "Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürününün bireysel yatırımcılar nezdinde yaygınlaşması durumunda piyasa istikrarını destekleyici bir etkisi olacağını düşünüyoruz" dedi.

Ziraat Bank Azerbaycan Şuşa'da şube açıyor!

Ziraat Bank Azerbaycan Genel Müdürü Avni Demirci yaptığı açıklamada, Ermenistan işgalinden kurtarılan Şuşa şehrinde şube açacaklarını duyurdu.

Vakıf Bank İFM'deki dev kule için imzayı attı!

Vakıf Bank’ın yeni genel müdürlük binası ile ilgili imzalar atıldı. Banka, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edilen 52 katlı kulenin 22 bin 900 metrekarelik bölümü 299 milyon 990 bin TL’ye satın aldı...

Vakıf Bank İFM'den 300 milyon TL'ye 23 bin metrekarelik ofis aldı!

Vakıf GYO tarafından inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi'nin T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nin 22 bin 900 metrekarelik bölümünü Vakıf Bank yaklaşık 300 milyon TL bedelle satın aldı...

Azeriler Türkiye’den gayrimenkul alıyor!

Türkiye’de üç yılını tamamlayan Pasha Bank Genel Müdür Cenk Eynehan, Azerbaycanlı yatırımcıların ve Azerilerin Türkiye’de gayrimenkul yatırımına yöneldiğini anlattı. Eynehan, Türkiye’nin bölgedeki en cazip ülke olduğuna vurgu yaptı. 

Emlak Bank için Ümraniye'de yer tutuldu!

Emlak Bank için Ümraniye'de yer tutuldu. Bölgede Vakıflar Bankası, Vakıf Katılım, Albaraka Türk, Avivasa, Türkiye Ekonomi Bankası'nın da genel müdürlük binaları bulunuyor...

Emlak Bankası 'Emlak Bank' adıyla geri dönüyor!

Türkiye Emlak Bankası, "Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi", kısa adıyla "Emlak Bank" olarak yeniden faaliyete başlıyor. Yönetim Kurulu'nda alınan bir kararla Emlak Bank Genel Müdürlüğüne, Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Deniz Aksu atandı.

Deniz Aksu Emlak Bank'ın yeni genel müdürü oldu!

Türkiye Emlak Bankası, "Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi", kısa adıyla "Emlak Bank" olarak yeniden faaliyete başlıyor. Yönetim Kurulu'nda alınan bir kararla Emlak Bank Genel Müdürlüğüne, Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Deniz Aksu atandı.

Bank of China Türkiye’deki altyapı projelerine talip!

Bank of China’nın (BOC) Türkiye iştirakinin Genel Müdürü Ruojie Li, Çin’in, Türkiye’deki altyapı yatırımlarının finansmanına talip olduklarını söyledi..

Bank of China, Türkiye'nin altyapısına talip!

Bank of China'nın Türkiye iştirakinin Genel Müdürü Li, Çin’in, Türkiye’deki altyapı yatırımlarının finansmanına talip olduklarını belirterek, "BOC, Türkiye'deki altyapı projelerinin finansmanını sağlayarak köprü görevi görmek istiyor" dedi.

Mustafa Saydam: Konut kredisi faizleri düşecek!

Vakıf Bank Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Saydam, kredi kaynak maliyetlerinin azalması ve MB ile BDDK'nin önlemleriyle yakın ve orta vadede konut kredisi faiz oranlarındaki düşüşün devam edebileceğini ifade etti.

ktif Bank Genel Müdürü Serdar Sümer Haberi

ktif Bank Genel Müdürü Serdar Sümer

Beşiktaş Kulübü (BJK) Başkanı Fikret Orman, "Beşiktaş kendi kaynakları ile yapmış olduğu bu stadyumda en önemli desteği Aktif Bank ailesinden gördü. En zor günümüzde yanımızda oldular" dedi.


Aktif Bank'ın, Beşiktaş Kulübü'ne sağladığı proje finansman modeli ile Vodafone Arena'nın yapımına verdiği desteğin detayları Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Aktif Bank Genel Müdürü Serdar Sümer'in katıldığı toplantı ile açıklandı.


Yapımı devam eden Vodafone Arena'da gerçekleştirilen toplantı öncesi, Başkan Orman ve beraberindeki heyet Aktif Bank Genel Müdürü Sümer'e stadı gezdirerek yapım çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.


Fikret Orman yaptığı konuşmada, Aktif Bank ile sağlanan anlaşmanın duyurusunun 'gecikmeli' olduğunu bildirerek, şunları kaydetti:


"Yaptığımız stadyum kredi anlaşması bundan epey süre önce başladı ve devreye girdi. Aktif Bank tarafı önemli bir mütevazılık gösterip, bunun lansmanı ile alakalı bize...