18 / 04 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi alt yapı sorunları

Küçükçekmece Belediyesi alt yapı sorunları

Küçükçekmece ilçesinin alt yapı sorunları gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Müdürlüğü, İSKİ, BEDAŞ, İGDAŞ ve Telekom gibi kurumların alt yapı yetkilileri de katıldı.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Küçükçekmece Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye satılık 27 konut!

Küçükçekmece Belediyesi, ilçece yer alan 27 adet konutu 10 milyon 832 bin 841 TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Küçükçekmece Belediyesi'nden 19.7 milyon TL'ye satılık 50 konut! 

Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, mülkiyetinde bulunan 50 konutu 19 milyon 729 bin 660 TL'ye satıyor...

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

Büyükçekmece açıklarında fayın geçtiği bölgelerde kameralı takip!

Büyükçekmece Belediyesi ve DOHAD iş birliğiyle Kumburgaz, Celaliye ve Sinanoba mahallerinde kurulan "Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları" aracılığıyla fay hattının geçtiği Marmara Denizi'ndeki değişimler kayıt altına alınıyor

Büyükçekmece Belediyesi imam hatip okulu camisinin minaresini yıkıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, inşaatı devam eden Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi’nde 11 aydır buluna tatbikat caminin minaresini yıkmak için bugün harekete geçti.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18 yıllığına kiralık düğün salonu!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 25 Aralık'ta yapılacak...

Büyükçekmece Belediyesi'nden 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Büyükçekmece Belediyesi, Fatih Mahallesi'ndeki konut+ticaret imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 6 Kasım'da gerçekleşecek...

Büyükçekmece Belediyesi kaçak yapıları affetmedi!

Kaçak yapıyla mücadeleyi dur durak bilmeden sürdüren Büyükçekmece Belediyesi kaçak yapıları affetmiyor.

Küçükçekmece Belediyesi alt yapı sorunları Haberi

Küçükçekmece Belediyesi alt yapı sorunları

Halkalı’daki belediye binasında gerçekleşen toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Müdürlüğü, İSKİ, BEDAŞ, İGDAŞ ve Telekom gibi alt yapı yetkilileri ile bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, “Vatandaşlarımıza daha da iyi bir hizmet verebilmek amacıyla buraya toplandık” dedi.


"Koordineli çalışıyoruz"


Küçükçekmece’nin herhangi bir yerinde oluşan bir sorunda tüm kurumların birbirleriyle koordineli çalışacağını vurgulayan Besim Müftüoğlu, “İlçemizde alt yapı konusunda yapılan herhangi bir çalışmada her kurumun bizi bilgilendirmesini arzu ediyoruz. Bu şekilde çok daha başarılı bir hizmet vereceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.


"Vatandaşın mağduriyetini önleyelim"


Küçükçekmece’nin belirli yerlerindeki kazı çalışmaları için de süre belirleme tavsiyesinde bulunan Müftüoğlu, “Uzun süre çalışma devam edince vatandaşlarımız mağdur oluyor. Örneğin elektrik uzun süre gittiğinde esnafımızın elinde olan mallar bozulabiliyor. Bu nedenle hep beraber makul bir...