18 / 04 / 2024

küçükçekmece Konutbirlik Sitesi 

küçükçekmece Konutbirlik Sitesi 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Bizim yetkimiz dahilinde olan problemleri ilgili bakanlıklarla sizin adınıza takip ederek çözme sürecine gideceğiz. Bu noktada vatandaşlarımızın sorunlarının takipçisi olacağız ve hep birlikte bu süreci yöneteceğiz" dedi...

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Büyükçekmece Tepekent Sitesi'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Türkoba Mahallesi, 109 ada 3 parselde yer alan villayı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Eşbah Yapı Küçükçekmece fiyat listesi 2021!

Eşbah Yapı tarafından hayata geçen Küçükçekmece Marmara, Sanayi Sitesi'nde yükseliyor. Eşbah Yapı Küçükçekmece Marmara fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Büyükçekmece Akevler Sitesi’nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarına hızla devam eden İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 40 dairesi bulunan Akevler Sitesi’nin yıkımına başladı.

Büyükçekmece Acunkent'te satılık 2 dükkan 6.1 milyon TL'ye!

İstanbul Büyükçekmece'de Acunkent Sitesi dahilinde 10 bin 218 metrekare alan üzerinde yer alan iki dükkan satışa sunuluyor. Dükkanların toplam satış bedeli 6 milyon 184 bin 200 TL olarak belirtiliyor.

Liv Büyükçekmece Sitesi satış ofisi!

Liv Büyükçekmece Sitesi satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Liv Büyükçekmece Sitesi projesinde 2+1'lerin satış fiyatları 396 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Küçükçekmece Sone İstanbul satılık!

Küçükçekmece Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Eski Elektrikçiler Sitesi arazisi üzerinde hayata geçirilecek projede 1.067 adet konut yer alıyor.

İETT Küçükçekmece Tem Yolu durağı açıldı!

İETT, Küçükçekmece Atakent Mahallesi Güney Yanyol durağı ile İmsan Sanayi Sitesi durakları arasında Tem Yolu durağının hizmet vermeye başladığını kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklamayla duyurdu.

Halkalı Konutbirlik Sitesi'nde kentsel dönüşüm uygulanacak mı?

Küçükçekmece Halkalı'daki Konutbirlik Sitesi kentsel dönüşüme uğrayacak mı? Küçükçekmece Belediyesi'nin Konutbirlik evleri için kentsel dönüşüm planı var mı? Halkalı İstasyon Mahallesi Konutbirlik Sitesi'nin kentsel dönüşüm durumu nedir? İşte cevaplar...

Büyükçekmece Pelican Hill Sitesi'nde 4 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Büyükçekmece Pelican Hill Sitesi'nde yer alan 870,893,40 metrekare yüzölçümlü villa ve arsası Büyükçekmece 3. İcra Dairesi tarafından 3 Aralık 2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

Büyükçekmece'de belediyeden 12.4 milyon TL'ye satılık 24 işyeri!

Büyükçekmece Belediyesi; Cumhuriyet Mahallesi, Beykent Sanayi Sitesi ve Kaya Milenyum İş ve Alışveriş Merkezi'nde yer alan 24 işyerini 30 Eylül 2014 Salı günü satışa çıkarıyor.

Hasan Akgün: Büyükçekmece turizm cenneti haline gelecek!

Mimaroba'da Kent Plus Sitesi'nin sakinleriyle kahvaltıda buluşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye 5 adet yat limanı yapıldığım söyledi. "Dev yolcu gemilerinin yanaşabileceği limanlar planlandı...

küçükçekmece Konutbirlik Sitesi  Haberi

küçükçekmece Konutbirlik Sitesi 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Küçükçekmece'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Kurum, Küçükçekmece İstasyon Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorun ve taleplerini dinledi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum, Küçükçekmece İstasyon Mahallesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde (KİSDER) Konut Birlik Sitesi sakinlerine daha önce söz verilen rezerv alan ve plan çalışması hakkında düzenlenen bilgilendirme toplantısında vatandaşlara hitap etti. 

Küçükçekmece'nin farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm, şehrin planlanması ve mahallelerin eksiklerine ilişkin vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Kurum, Konut Birlik Sitesi'nin 1989 yılında kurulduğunu, 16 blok ve 2 bin 40 konuttan oluştuğunu söyledi.

Sitede yapılaşmalardan kaynaklı bazı problemlerin olduğunu ifade eden Kurum, bölgenin rezerv alan sınırları içerisinde yer aldığını belirtti. 

Bakan Kurum, problemlerin çözümü için vatandaşlarla birlikte hareket etmek istediklerini...