26 / 04 / 2024

kudüs konut projeleri

kudüs konut projeleri

İsrail İçişleri Bakanlığı'na bağlı Planlama ve İnşaat Komitesi'nin, Kudüs'te 500 yeni konutun inşasını onayladığı bildirildi.Haberde ayrıca, onaylanan 500 konutun, mevcut bin 600 konutluk plana ek olarak yapılacağı belirtildi.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

İstanbul'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar satışları devam eden konut projelerini merak ediyor ve araştırıyor. İşte İstanbul'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Mayıs 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri!

2022 yılının Mayıs ayında satışa sunulacak olan yeni konut projeleri avantajlı fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Peki Mayıs 2022'de hangi yeni projeler satışa sunulacak? İşte Mayıs 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri...

İsrail, Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için 730 yeni konut inşa edecek!

İsrail makamlarının işgal altında olan Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için yükselecek olan 12 katlı 14 bina kapsamında toplamda 730 yeni konutun inşasını onayladığı belirtildi.

Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilecek!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilmesini öngören anlaşmanın yapıldığını dile getirdi. 

Mayıs 2021'de satışa çıkacak konut projeleri!

2021 yılının Mayıs ayında satışa çıkacak konut projeleri lansman dönemine özel fiyat ve kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Mayıs 2021'de satışa çıkarılacak o projeler...

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

İsrail Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için 540 yeni konut inşa edecek! 

İsrail Hükümeti, işgal altında olan Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için 540 yeni konut inşa edecek.

Konut projeleri için verilen vaatlere dikkat!

Konut projeleri satışı sırasında projeye ilişkin verilen vaatlerden birinin dahi eksik olması halinde alıcıya tazminat ödenmesine karar verildi. 

İsrail’den Doğu Kudüs’e Yahudiler için 900 yeni konut planı!

İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Kudüs’te yer alan Pisgat Zeev Yahudi yerleşim birimine 900 yeni konut inşa etmeyi planlıyor.

Türkiye, İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te konut inşa etme adımını şiddetle kınadı!

Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te toplam 2 bin 572 konutluk ilave yasa dışı yerleşim birimi inşası yolunda attığı adımı şiddetle kınadığını belirtti.

kudüs konut projeleri Haberi

kudüs konut projeleri

İsrail'de yayımlanan Yedioth Ahronot gazetesinin haberine göre komite yaptığı toplantıda, Kudüs'ün Şufat beldesindeki Ramat Şalom yerleşim biriminde yapılacak 500 yeni konut inşasını onayladı.


Haberde ayrıca, onaylanan 500 konutun, mevcut bin 600 konutluk plana ek olarak yapılacağı belirtildi.  


Başbakan Binyamin Netanyahu, geçen hafta da Şufat beldesindeki Ramat Shlomo yerleşim biriminde 660 ve Ebu Guneym Dağı'ndaki Har Homa'da 400 olmak üzere bin 60 yeni yerleşim birimi inşaatına onay vermişti.


İsrail yönetimi, 2010 yılında ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'in bölgeye ziyareti sürecinde bin 600 konutluk projeyi açıklamıştı. ABD'nin sert tepkisi üzerine projeden vazgeçen İsrail, 2012 yılındaki Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda Filistin'e gözlemci statüsü verilmesi üzerine, projeyi yeniden faaliyete...